Badrumsrenovering Stockholm

Är ni i behov av Badrumsrenovering Stockholm?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Är det dags för att göra någonting åt det gamla badrummet hemma? Då är det många beslut som skall fattas och veta vilka hantverkare man ska anlita.
När ni vänder er till oss på Entreprenadhuset så möts ni av en totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar. När ni anlitar oss för exempelvis badrumsrenovering Stockholm är ni i trygga och professionella händer. Besök gärna vår fina och kompletta badrumsbutik i Bromma så möts ni av våra duktiga och kunniga medarbetare. Vi är återförsäljare för både större välkända leverantörer samt mindre leverantörer som kan erbjuda en mer unik och exklusiv design. Så utbudet hos oss är brett och välsorterat!

Vi erbjuder dessutom oerhört duktiga badrumsdesigners som kan hjälpa er med planlösningen och det stilmässiga. Allt i en konsultation med er såklart så att ni får er personliga prägel. Sedan när det kommer till det praktiska så har vi den optimala lösningen med våra våtrumsspecialister, allt för att säkerställa slutresultatet samt garantera att arbetet är utfört på bästa sätt. Det är mycket som ska genomföras på exakt rätt sätt för att undvika vattenskador samt att försäkringar ska gälla om olyckan är framme. Lita på oss när det kommer till badrumsrenovering Stockholm!

Vår erfarenhet säger oss att man bör vara försiktig att själv ge sig på att renovera våtrum. Det kan löna sig på sikt att anlita kunniga och erfarna hantverkare som kan sin sak som utför det fackmannamässigt och att badrumsrenovering Stockholm genomförs med aktuella branschregler från Säkert Vatten, Byggkeramikrådet och Byggmästareföreningen är viktigt. Vi på Entreprenadhuset har de bästa lösningarna och som vi skräddarsyr just för er. Kontakta oss för ett möte så kan vi berätta mer exakt om hur själva arbetsutförandet vid en badrumsrenovering Stockholm går tillväga.
Vi har det största engagemanget för att du ska välja oss för ditt projekt och är mycket lyhörda för just dina önskemål och visioner.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

15 + 2 =

Kontakta vår Entreprenad:

4 + 4 =