Badrumsrenovering Stockholm

 

Är ni i behov av Badrumsrenovering Stockholm?

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Är det dags för att göra någonting åt det gamla badrummet hemma? Då är det många beslut som skall fattas och veta vilka hantverkare man ska anlita.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

När ni vänder er till oss på Entreprenadhuset så möts ni av en totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar. När ni anlitar oss för exempelvis badrumsrenovering Stockholm är ni i trygga och professionella händer.

Vi fixar din badrumrenovering i Stockholm!

Vi erbjuder dessutom oerhört duktiga badrumsdesigners som kan hjälpa er med planlösningen och det stilmässiga. Allt i en konsultation med er såklart så att ni får er personliga prägel. Sedan när det kommer till det praktiska så har vi den optimala lösningen med våra våtrumsspecialister, allt för att säkerställa slutresultatet samt garantera att arbetet är utfört på bästa sätt. Det är mycket som ska genomföras på exakt rätt sätt för att undvika vattenskador samt att försäkringar ska gälla om olyckan är framme. Lita på oss när det kommer till badrumsrenovering Stockholm!

Vår erfarenhet säger oss att man bör vara försiktig att själv ge sig på att renovera våtrum. Det kan löna sig på sikt att anlita kunniga och erfarna hantverkare som kan sin sak som utför det fackmannamässigt och att badrumsrenovering Stockholm genomförs med aktuella branschregler från Säkert Vatten, Byggkeramikrådet och Byggmästareföreningen är viktigt. Vi på Entreprenadhuset har de bästa lösningarna och som vi skräddarsyr just för er. Kontakta oss för ett möte så kan vi berätta mer exakt om hur själva arbetsutförandet vid en badrumsrenovering Stockholm går tillväga.

Vi har det största engagemanget för att du ska välja oss för ditt projekt och är mycket lyhörda för just dina önskemål och visioner. Kontakta oss här!

Badrumrenovering Stockholm
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider