Totalrenovering stockholm

Behöver ni totalrenovering i Stockholm?

Söker ni byggfirma i Stockholm som erbjuder totalrenovering? Då ska ni anlita oss på Entreprenadhuset. Vi kan erbjuda en bred kompetens med alla slags tjänster inom entreprenad. Vi kan bygga hus, utföra köksrenovering i Stockholm, badrumsrenovering, göra stambyte och anpassa er lokal för en butiksetablering eller ny verksamhet. När ni anlitar oss på Entreprenadhuset kan ni vara trygga med att vi tar hand om allt som er anlitade totalentreprenör i Stockholm.

Så går det till att anlita oss för din totalrenovering i Stockholm:

  • När du tar kontakt med oss, så kan vi boka in ett besök där ni önskar er den nya fastigheten eller den totalrenovering som ni önskar i Stockholm. Det viktiga är att ser vision om det nya huset eller renoveringen kommer fram så att vi kan förverkliga det åt er.
  • Vi presenterar vår arbetsgång och kostnad för er så att inte det kommer som en överraskning när allt är klart.
  • Vi ingår avtal så att allt är klart, vad ni önskar och hur vi arbetar.
  • Sedan tar vi hand om allt; materialanskaffning, hantverkare, planering och utförande. Ni behöver inte oroa er över något utan kan tryggt veta att vi tar hand om allt för att förverkliga er dröm och vision för totalrenoveringen eller totalrenoveringen.
  • När allt är färdigbyggt eller renoverat klart kommer vi ut för en slutbesiktning så att vi vet att allt är till belåtenhet och ser till så att allt är städat och snyggt efter oss.

Ni bestämmer inredning

Ni bestämmer hur ni önskar er ert nybygge, köksrenovering eller badrumsrenovering i Stockholm. Ni väljer material och färger och stil på inredningen, så gör vi resten. Vi har ett stort utbud från standardprodukter till exklusiva produkter av högre kvalitet, så att du alltid kan hitta rätt material för din köksrenovering eller badrumsrenovering i Stockholm.

Tjänster för köksrenovering

Vi erbjuder totalrenovering när det gäller renovering av kök med allt inkluderat; all upphandling av hantverkare, projektering och utförande. Vid en totalrenovering kan vi även passa på att utföra ett stambyte när ändå hela köket ska rivas ut och ersättas med nytt kök. Att göra ett stambyte är nödvändigt med cirka 50 års mellanrum, eller om det uppstått någon skada på stammarna.

Samma gäller även badrumsrenovering; varför inte passa på att göra ett stambyte då vi genomför en badrumsrenovering? Stammen måste bytas ut med regelbundenhet, eller då stammarna skadas.

För totalrenovering i Stockholm kan du lita på Entreprenadhuset!

Entreprenadhuset är känd för totalrenoveringar

Vi är kända för våra stora projekt och har genomfört många totalrenoveringar under årens lopp. Här har vi utfört totalrenoveringar för butiksetableringar, bygge av nya fastigheter och anpassade lokaler för nya verksamheter.

Vi har under våra verksamma år tagit hand om allt från planering av byggprojekt till utförande av ombyggnadsprojekt. I Stockholm vänder vi oss både till privatpersoner och företag med erbjudande om våra tjänster.

Offertförfrågan
close slider