Badrumsrenovering Bromma

Badrumsrenovering i Bromma?

Önskar du dig en badrumsrenovering och bor i Bromma? Att göra en badrumsrenovering är alltid bra. Dels är det ju trevligt att få ett fräscht badrum, men det är dessutom bra för bostaden att renovera badrum. Här går vi igenom några bra fördelar med detta.

  1. Om ni ska genomföra ett stambyte, så blir det ju nödvändigt att att göra en badrumsrenovering då allt ändå ska rivas upp; golvet och väggarna. Passa på att byta ut badrumsporslinet. Då får du ett helt nytt badrum. Det blir rent och fräscht.
  2. Badrumsrenovering är en av de mest effektiva sätten att höja värdet på er bostad i Bromma. Skulle det vara så att ni någon gång senare vill sälja er bostad, då är ett renoverat badrum en sak som hjälper till att höja värdet på er bostad. Ni får mer betalt helt enkelt för bostaden, villan eller radhuset.
  3. Trivseln höjs i bostaden. Det sägs att vi spenderar alltmer tid i våra badrum. Att inreda med spa; såsom massagedusch eller till och med en bastu i badrummet höjer verkligen er trivsel. Ibland måste man bara få möjlighet att minska spänningar i kroppen med ett riktigt långt bad, massagebad eller varför inte en bastu? Det är inte bara finnarna som kan basta. Det är något som blir alltmer populärt även i andra nordiska länder.

Hitta hantverkarfirma i Bromma

Så när ni väl bestämt er för att renovera badrummet, i Bromma, kommer man oundvikligen till frågan om vem som ska genomföra badrumsrenoveringen i Bromma. Här vill man ju helst ge uppdraget till en byggfirma som är pålitlig, eller hur?Då finns det några viktiga saker som man kan välja att titta efter.

  • Är de med i någon viktig branschorganisation? Att de är medlemmar i t.ex. Byggkeramiska rådet, Byggmästareföreningen innebär att de har råd och rekommendationer om hur de ska bygga – bevis på att de är professionella och inte gör hur som helst.
  • Har de bra rekommendationer av andra kunder? Det är alltid bra om andra kunder som har anlitat dem, kan rekommendera dem. Sådana rekommendationer finns på reco.se, offerta.se och finns på Googles sökmotor om du googlar hantverkarna innan du bestämmer dig.
  • Kan de uppvisa någon kreditvärdighet, så är det också ett mycket bra tecken. Det finns allt för många hantverkare som finns i dag men som är borta i morgon. Det innebär att sådana byggföretag kan du ju inte lita på.

Anlita Entreprenadhuset för er badrumsrenovering. Vi har alla rekommendationer från andra kunder och har varit det mest rekommenderade hantverkarna inom badrumsrenovering i Bromma 5 år på raken. Välkommen att kontakta oss!

Proffsig badrumsrenovering i Bromma

Det finns flera firmor i Bromma som erbjuder badrumsrenovering. För att genomföra ett så stort projekt som en badrumsrenovering är så är det viktigt att alltid anlita fackmän som vet hur man renoverar på ett professionellt sätt. Se efter så att byggfirman har certifierade hantverkare, t.ex. certifierade VVS-montörer och elektriker. Det är alltid bäst att anlita kakel- och plattsättare som har det rätta certifikatet. Då vet ni att badrumsrenoveringen i er bostad i Bromma blir bra.

En slarvigt utförd renovering kan vid första anblick se bra ut, men risken finns att fukt kommer in i utrymmen där fukt inte bör finnas, vilket på sikt kan leda till mögel och en förkortad livslängd för badrummet. 

Se därför till att anlita en entreprenör som genomför renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. Om du exempelvis anlitar Entreprenadhuset i Bromma, får du hjälp att optimera din befintliga planlösning, så att du får ut maximalt ur din renovering. Tack vare lång erfarenhet med att renoverat många badrum i Bromma området, kan man komma med konkreta tips och idéer på hur just ditt badrum kan bli så bra som möjligt. 

Besök i Bromma innan offert

För att en badrumsrenovering ska bli så lyckad som möjligt, och för att ni som kund ska bli nöjda så är det viktigt att vi kan ge en så realistisk offert som möjligt. Därför erbjuder vi oss komma ut och se badrummet innan offert. Då kan vi lokalisera var befintliga rördragningar går, hur stor yta som vi kommer att arbeta med, osv.

Vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök i Bromma. Det är också ett bra tillfälle att fråga om allt som ni undrar över. Så ta kontakt, vi berättar gärna mer om ni har frågor att ställa oss.

Offertförfrågan
close slider