Badrumsrenovering Bromma

 

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering Bromma!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt när det gäller badrumsrenovering Bromma, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Har du tröttnat på ert badrum och kanske är det också i stort behov av en renovering? Här och nu kan ni glömma oseriösa hantverkare som aldrig dyker upp när de sagt att de ska komma. På Entreprenadhuset har vi lösningen och vi hjälper dig!

Vi utför badrumsrenovering Bromma och är duktiga på det om vi får säga det själva

reco.se kan du ta del av vad våra tidigare kunder har gett oss för omdömen, detta är viktigt såklart eftersom man som kund vill kunna gå på rekommendationer när man anlitar någon. Vi har trettio års erfarenhet av det vi gör och det gör att vi med säkerhet kan branschen och du som kund kan vara trygg och lugn under hela processen.

När du söker efter ett pålitligt företag som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering Bromma så har du kommit rätt. För oss är kommunikationen viktigast av allt så att man undviker missförstånd samt att det blir en tydlig vision vad just du önskar dig av projektet.

När det gäller badrumsrenovering Bromma erbjuder vi effektiva lösningar med inriktning på kvalitét både när gäller själva hantverket samt materialval.

Vi tror på nöjda kunder som vill fortsätta anlita oss för sina olika projekt, detta är det bästa betyget enligt oss. När våra kunder hör av sig igen för nya projekt och renoveringar av olika slag. Ta till exempel badrumsrenovering Bromma, det ska vara enkelt och kännas roligt när det är klart. Vår strävan är att du som kund ska vara utomordentligt nöjd när slutbesiktningen är klar och det är dags att njuta av er nya renovering. 

Kontakta oss här!

Badrumsrenovering Bromma
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider