Badrumsrenovering Bromma

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering Bromma!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du tröttnat på ert badrum och kanske är det också i stort behov av en renovering? Här och nu kan ni glömma oseriösa hantverkare som aldrig dyker upp när de sagt att de ska komma. På Entreprenadhuset har vi lösningen och vi hjälper dig!
Vi utför badrumsrenovering Bromma och är duktiga på det om vi får säga det själva.
På reco.se kan du ta del av vad våra tidigare kunder har gett oss för omdömen, detta är viktigt såklart eftersom man som kund vill kunna gå på rekommendationer när man anlitar någon. Vi har trettio års erfarenhet av det vi gör och det gör att vi med säkerhet kan branschen och du som kund kan vara trygg och lugn under hela processen.

När du söker efter ett pålitligt företag som kan hjälpa dig med din badrumsrenovering Bromma så har du kommit rätt. För oss är kommunikationen viktigast av allt så att man undviker missförstånd samt att det blir en tydlig vision vad just du önskar dig av projektet.
När det gäller badrumsrenovering Bromma erbjuder vi effektiva lösningar med inriktning på kvalitét både när gäller själva hantverket samt materialval.

Vi tror på nöjda kunder som vill fortsätta anlita oss för sina olika projekt, detta är det bästa betyget enligt oss. När våra kunder hör av sig igen för nya projekt och renoveringar av olika slag. Ta till exempel badrumsrenovering Bromma, det ska vara enkelt och kännas roligt när det är klart. Vår strävan är att du som kund ska vara utomordentligt nöjd när slutbesiktningen är klar och det är dags att njuta av er nya renovering. Besök gärna vår badrumsbutik i Bromma, där möts du av våra duktiga och hängivna medarbetare som kan guida dig vidare för nästa steg som tar dig närmre din badrumsrenovering Bromma.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

12 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

3 + 13 =