Badrumsrenovering Solna

 

Varför välja oss för Badrumsrenovering Solna?

Är du sugen på en badrumsrenovering Solna? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Är ditt badrum i stort behov av renovering? Då är du en god bit på väg genom att kontakta oss på Entreprenadhuset. Vi utför badrumsrenovering Solna men erbjuder mer än så, låt oss berätta mer om hur vi jobbar. Entreprenadhuset är en totalentreprenör och vi utför till exempel badrumsrenovering Solna. Syftet med att erbjuda våra kunder helhetslösningar är att vi får en helt annan kontroll på hela processen och kan leverera fantastiska skräddarsydda lösningar till våra kunder. Samt att det blir mindre missförstånd och mycket mer tidseffektivt.

Kvalitativ badrumsrenovering Solna

Att renovera sitt badrum och anlita rätt sorts hantverkare ska vara enkelt. Du som kund söker självklart det bästa till ett rimligt och försvarbart pris, det har vi all förståelse för. Efter att vi har haft en konsultation med er så har vi fått en mer tydlig bild av era önskemål och kan därefter presentera en rättvis offert. Om ni därefter känner er trygga att fortsätta projektet med oss så sätter vi igång en renoveringsprocess, som kommer att utföras fackmannamässigt och säkert. Vi är våtrumsspecialister och kan vår sak efter trettio år i branschen. Rutin, engagemang och gediget kunnande är några av våra ledord!

Man kan beskriva det som så att vi på Entreprenadhuset har allt under samma tak när det kommer till lösningar på er badrumsrenovering Solna. Vi erbjuder allt från planeringsstadiet där ni kan boka in ett möte med våra hängivna och skickliga badrumsdesigners. De hjälper er att få era visioner att bli verklighet i form av rätt planlösning, stil och färgval. Sedan har vi de bästa och mest engagerade hantverkarna som utför det praktiska arbetet på plats.. Kontakta oss här!

Badrumsrenovering Solna
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider