Badrumsrenovering Solna

Varför välja oss för Badrumsrenovering Solna?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Är ditt badrum i stort behov av renovering? Då är du en god bit på väg genom att kontakta oss på Entreprenadhuset. Vi utför badrumsrenovering Solna men erbjuder mer än så, låt oss berätta mer om hur vi jobbar. Entreprenadhuset är en totalentreprenör och vi utför till exempel badrumsrenovering Solna. Syftet med att erbjuda våra kunder helhetslösningar är att vi får en helt annan kontroll på hela processen och kan leverera fantastiska skräddarsydda lösningar till våra kunder. Samt att det blir mindre missförstånd och mycket mer tidseffektivt.

 

Att renovera sitt badrum och anlita rätt sorts hantverkare ska vara enkelt. Du som kund söker självklart det bästa till ett rimligt och försvarbart pris, det har vi all förståelse för. Efter att vi har haft en konsultation med er så har vi fått en mer tydlig bild av era önskemål och kan därefter presentera en rättvis offert. Om ni därefter känner er trygga att fortsätta projektet med oss så sätter vi igång en renoveringsprocess, som kommer att utföras fackmannamässigt och säkert. Vi är våtrumsspecialister och kan vår sak efter trettio år i branschen. Rutin, engagemang och gediget kunnande är några av våra ledord!

Man kan beskriva det som så att vi på Entreprenadhuset har allt under samma tak när det kommer till lösningar på er badrumsrenovering Solna. Vi erbjuder allt från planeringsstadiet där ni kan boka in ett möte med våra hängivna och skickliga badrumsdesigners. De hjälper er att få era visioner att bli verklighet i form av rätt planlösning, stil och färgval. Sedan har vi de bästa och mest engagerade hantverkarna som utför det praktiska arbetet på plats. I vår badrumsbutik i Bromma kan vi erbjuda det mesta när det gäller badrumsinredning, från både de större mer välkända märkena till de lite mindre mer unika leverantörerna. Allt för att du som kund ska ha ett stort utbud att välja från och din badrumsrenovering Solna ska bli den bästa just för dig.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

4 + 6 =

Kontakta vår Entreprenad:

5 + 8 =