Platsbyggd garderob

Vi har lång erfarenhet av att bygga platsbyggda garderober!

När det kommer till att skapa den perfekta platsbyggda garderoben är det ingen överdrift att säga att detaljerna gör helheten. Hos Entreprenadhuset är vi specialister på att förvandla era visioner till verklighet. Från den första skissen till den färdiga installationen, här är hur vi arbetar för att bygga din platsbyggda garderob.

Förstå visionen för den platsbyggda garderoben

Allt börjar med en idé. Vårt första steg är att förstå våra kunders behov och önskemål. Genom personliga möten och noggranna samtal kartlägger vi era förväntningar och stilpreferenser. Oavsett om det är en minimalistisk design eller en lyxig platsbyggd garderob fylld med detaljer, är vårt mål att spegla er personlighet och livsstil i varje element av designen.

Platsbyggd garderob hall

En platsbyggd garderob i hallen är en perfekt lösning för att skapa ordning och maximera förvaringsutrymmet. Genom att anpassa garderoben efter hallens exakta mått och utformning, kan du utnyttja varje centimeter av utrymmet effektivt. Oavsett om du behöver hänga upp jackor, förvara skor eller ha plats för accessoarer, kan vi designa den platsbyggda garderob för att möta dina specifika behov. Välj mellan olika material, färger och inredningsdetaljer för att skapa en stilren och funktionell garderob som passar din hall.

Platsbyggd garderob sovrum

En platsbyggd garderob i sovrummet erbjuder en skräddarsydd förvaringslösning som kombinerar estetik med funktionalitet. Genom att låta oss på Entreprenadhuset designa och bygga garderoben efter sovrummets mått, får du en lösning som inte bara maximerar utrymmet, utan också harmonierar med rummets stil och inredning. Oavsett om du behöver hyllor för kläder, lådor för accessoarer eller hängande utrymme för klänningar och kostymer, kan en platsbyggd garderob anpassas för att uppfylla alla dina förvaringsbehov. Skapa en lugn och organiserad sovrumsmiljö med en platsbyggd garderob som passar ditt hem.

Platsbyggd garderob

Byggprocessen av den platsbyggda garderoben


Vi prioriterar en smidig och ren byggprocess, där kommunikation med kunden är nyckeln. Regelbundna uppdateringar och möjlighet till justeringar under vägen är en del av vårt engagemang för kundnöjdhet. Vid designfasen kan man lägga till en tjänst för att 3D-visualisera en detaljerad ritning på hur projektet kommer se ut mot en extra kostnad.

Vårt team ser till att varje del är perfekt monterad, från skjutdörrar till hyllor och lådsystem. Vi genomför en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att finishen är felfri. Det sista steget är att vi går igenom den platsbyggda garderoben tillsammans med er för att garantera att allt motsvarar era förväntningar.

Att bygga en platsbyggd garderob är en investering i ditt hem och din livskvalitet. På Entreprenadhuset är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din garderob-dröm med precision, kvalitet och stil.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök & Offert!

Offertförfrågan
close slider