Badrumsrenovering Järfälla

Badrumsrenovering Järfälla? Kontakta Entreprenadhuset!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du bekymmer med att hitta en stabil och seriös entreprenör för just badrumsrenovering Järfälla? Vi har full förståelse för det samt att du har tappat tålamodet eftersom det tar onödigt med tid och energi för att hitta rätt i denna djungel av olika byggbolag mm. Ta kontakt med oss på Entreprenadhuset redan idag så har du löst det dilemmat. Vi utför bland annat badrumsrenovering Järfälla, bland många andra byggtjänster som vi erbjuder här hos oss. Allt under samma tak är vårt signum!
Entreprenadhuset är och ska fortsättningsvis vara en av de bästa på badrumsrenovering Järfälla! Vi har lång erfarenhet med våra trettio år i branschen och vår rutin gör sig alltid påmind i olika situationer man ställs inför i olika byggprojekt.
Vi garanterar ett kvalitativt väl genomfört arbete och vi ser alltid till att ha en god kommunikation med våra kunder. Det är a och o för att undvika missförstånd och problem längs resan gång. Vår fina och välsorterade badrumsbutik i Bromma är väl värt ett besök. Där hittar ni leverantörer som är välkända men även de lite mindre leverantörerna, för dig som kanske vill ha det som är mer exklusivt och unikt designmässigt. Välkomna till oss!

Vi utför badrumsrenovering med yttersta grundlighet och kunnande och ser till att ni i fortsättningen vänder er till oss för era framtida renoveringar och byggprojekt. Det är vår ambition, att ni ska vara oerhört belåtna med arbetet och hela processen!
När det gäller badrumsrenovering Järfälla så lyssnar vi till dina önskemål och behov. Våra badrumsdesigners har rutin och kunskapen att tillsammans med er skapa en stil och planlösning som blir optimal för just er.

För oss är en viktig företagsstrategi vårt kundbemötande och att vi ständigt är uppdaterade i vår bransch. Det som ska symbolisera oss som totalentreprenör är just enkelheten, allt under samma tak! Vi löser er badrumsrenovering Järfälla smidigt och med ett högklassigt slutresultat.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

3 + 1 =

Kontakta vår Entreprenad:

11 + 10 =