Badrumsrenovering Järfälla

 

Badrumsrenovering Järfälla? Kontakta Entreprenadhuset!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Har du bekymmer med att hitta en stabil och seriös entreprenör för just badrumsrenovering Järfälla? Vi har full förståelse för det samt att du har tappat tålamodet eftersom det tar onödigt med tid och energi för att hitta rätt i denna djungel av olika byggbolag mm. Ta kontakt med oss på Entreprenadhuset redan idag så har du löst det dilemmat. Vi utför bland annat badrumsrenovering Järfälla, bland många andra byggtjänster som vi erbjuder här hos oss. Allt under samma tak är vårt signum!

Entreprenadhuset är och ska fortsättningsvis vara en av de bästa på badrumsrenovering Järfälla! Vi har lång erfarenhet med våra trettio år i branschen och vår rutin gör sig alltid påmind i olika situationer man ställs inför i olika byggprojekt.

Badrumsrenovering Järfälla 

Vi garanterar ett kvalitativt väl genomfört arbete och därför ser vi alltid till att ha en god kommunikation med våra kunder. Det är a och o för att undvika missförstånd och problem längs resan gång. Välkomna till oss! Läs gärna våra recensioner på reco.se

Vi utför badrumsrenovering med yttersta grundlighet och kunnande och ser till att ni i fortsättningen vänder er till oss för era framtida renoveringar och byggprojekt eftersom det är vår ambition att ni ska vara oerhört belåtna med arbetet och hela processen!

När det gäller badrumsrenovering Järfälla så lyssnar vi till dina önskemål och behov. Våra badrumsdesigners har rutin och kunskapen att tillsammans med er skapa en stil och planlösning som blir optimal för just er.

För oss är en viktig företagsstrategi vårt kundbemötande och att vi ständigt är uppdaterade i vår bransch. Det som ska symbolisera oss som totalentreprenör är just enkelheten, allt under samma tak! Vi löser er badrumsrenovering Järfälla smidigt och med ett högklassigt slutresultat.

Kontakta oss här

Badrumsrenovering Järfälla
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider