Badrumsrenovering Danderyd

Är ni i behov av Badrumsrenovering danderyd?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Vi kan badrumsrenovering i Danderyd

Är det dags för att göra någonting åt det gamla badrummet hemma? Då är det många beslut som skall fattas och veta vilka hantverkare man ska anlita.
När ni vänder er till oss på Entreprenadhuset så möts ni av en totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar. När ni anlitar oss för exempelvis badrumsrenovering Danderyd är ni i trygga och professionella händer. Besök gärna vår fina och kompletta badrumsbutik i Bromma så möts ni av våra duktiga och kunniga medarbetare. Vi är återförsäljare för både större välkända leverantörer samt mindre leverantörer som kan erbjuda en mer unik och exklusiv design. Så utbudet hos oss är brett och välsorterat!

 

Att renovera sitt badrum och anlita rätt sorts hantverkare ska vara enkelt. Du som kund söker självklart det bästa till ett rimligt och försvarbart pris, det har vi all förståelse för. Efter att vi har haft en konsultation med er så har vi fått en mer tydlig bild av era önskemål och kan därefter presentera en rättvis offert. Om ni därefter känner er trygga att fortsätta projektet med oss så sätter vi igång en renoveringsprocess, som kommer att utföras fackmannamässigt och säkert. Vi är våtrumsspecialister och kan vår sak efter trettio år i branschen. Rutin, engagemang och gediget kunnande är några av våra ledord!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

9 + 3 =

Kontakta vår Entreprenad:

11 + 6 =