Badrumsrenovering Danderyd

 

Är ni i behov av Badrumsrenovering danderyd?

 

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Är det dags för att göra någonting åt det gamla badrummet hemma? Då är det många beslut som skall fattas och veta vilka hantverkare man ska anlita. Om du fortfarande skulle vara osäker så bör du kolla in våra omdömen på reco.se

Vi kan badrumsrenovering i Danderyd

När ni vänder er till oss på Entreprenadhuset så möts ni av en totalentreprenör som erbjuder helhetslösningar. När ni anlitar oss för exempelvis badrumsrenovering Danderyd är ni i trygga och professionella händer.

Att renovera sitt badrum och anlita rätt sorts hantverkare ska vara enkelt. Du som kund söker självklart det bästa till ett rimligt och försvarbart pris, det har vi all förståelse för. Efter att vi har haft en konsultation med er så har vi fått en mer tydlig bild av era önskemål och kan därefter presentera en rättvis offert. Om ni därefter känner er trygga att fortsätta projektet med oss så sätter vi igång en renoveringsprocess, som kommer att utföras fackmannamässigt och säkert. Vi är våtrumsspecialister och kan vår sak efter trettio år i branschen. Rutin, engagemang och gediget kunnande är några av våra ledord!

Kontakta oss här!

Badrumsrenovering Danderyd
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider