Badrumsrenovering TÄBY

Badrumsrenovering Täby, vi har lösningen!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Badrumsrenovering i Täby! Kontakta Entreprenadhuset

Går ni i tankarna på att renovera ert badrum där hemma? Oavsett om det är en mindre badrumsrenovering Täby eller om behovet är av mer omfattande skala så har vi på Entreprenadhuset lösningar på det mesta. Som kund kan ni besöka vår fina badrumsbutik i Bromma som erbjuder ett gediget sortiment från många leverantörer. Kontakta oss på Entreprenadhuset redan idag så är ni ett steg närmare att få ert drömbadrum som ni har väntat på. Vår ambition är att tillgodose era önskemål och våra duktiga badrumsdesigners kan göra det till verklighet. Vår styrka är att vi är en totalentreprenör som har allt under ett och samma tak. Det gör att vi undviker missförstånd och att vi kan ha en helt annan kontroll samt inblick hela vägen i ert projekt.

Badrumsrenovering Täby är en av alla våra tjänster.

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering!

Vi tror på nöjda kunder som vill fortsätta anlita oss för sina olika projekt, detta är det bästa betyget enligt oss. När våra kunder hör av sig igen för nya projekt och renoveringar av olika slag. Ta till exempel badrumsrenovering Täby, det ska vara enkelt och kännas roligt när det är klart. Vår strävan är att du som kund ska vara utomordentligt nöjd när slutbesiktningen är klar och det är dags att njuta av er nya renovering. Besök gärna vår badrumsbutik i Bromma, där möts du av våra duktiga och hängivna medarbetare som kan guida dig vidare för nästa steg som tar dig närmre din badrumsrenovering.

 

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

6 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 12 =