Badrumsrenovering TÄBY

 

Badrumsrenovering Täby, vi har lösningen!

Är du sugen på en badrumsrenovering Täby? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Våraa hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Badrumsrenovering i Täby! Kontakta Entreprenadhuset

Går ni i tankarna på att renovera ert badrum där hemma? Oavsett om det är en mindre badrumsrenovering Täby eller om behovet är av mer omfattande skala så har vi på Entreprenadhuset lösningar på det mesta. år ambition är att tillgodose era önskemål och våra duktiga badrumsdesigners kan göra det till verklighet. Vår styrka är att vi är en totalentreprenör som har allt under ett och samma tak. Det gör att vi undviker missförstånd och att vi kan ha en helt annan kontroll samt inblick hela vägen i ert projekt.

Badrumsrenovering Täby är en av alla våra tjänster.

Vi hjälper dig med Badrumsrenovering!

Vi tror på nöjda kunder som vill fortsätta anlita oss för sina olika projekt, detta är det bästa betyget enligt oss. När våra kunder hör av sig igen för nya projekt och renoveringar av olika slag. Ta till exempel badrumsrenovering Täby, det ska vara enkelt och kännas roligt när det är klart. Vår strävan är att du som kund ska vara utomordentligt nöjd när slutbesiktningen är klar och det är dags att njuta av er nya renovering. Besök gärna vår badrumsbutik i Bromma, där möts du av våra duktiga och hängivna medarbetare som kan guida dig vidare för nästa steg som tar dig närmre din badrumsrenovering. Kontakta oss här!

Badrumsrenovering täby
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider