Badrumsrenovering Ekerö

 

Vi utför Badrumsrenovering Ekerö till nöjda kunder

När du vill ha hjälp med en badrumsrenovering Ekerö hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Nyfiken på hur mycket det skulle kosta att få det drömbadrum som ni länge gått och drömt om? Som kund vill man ha de mest optimala lösningarna för sitt projekt utan att det kostar hur mycket som helst. När det kommer till badrumsrenovering Ekerö utför vi endast lösningar som är bäst för kunden där vi inte är beredda att tumma på varken kvalité på material eller hantverkare med stor kunskap.

Badrumsrenovering på Ekerö med kvalitet

När ni fått en offert och godkänt denna så kan själva badrumsrenoveringen ta form. Då kommer våra pålitliga och kunniga hantverkare och utför det de är bäst på, vi är även våtrumsspecialister! Så ni i hög grad kan känna er säkra på att allt går rätt till när vi ombesörjer er badrumsrenovering Ekerö.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Detta för att säkerställa slutresultatet för din renovering samt för att du ska vara trygg med garantier samt försäkringar. När det avser badrum så är detta mycket viktigt och vi finns med dig i alla olika processer i bygget.

Har du råkat ut för oseriösa hantverkare och företag vad gäller trappstädning badrumsrenovering Ekerö? Då kan du andas ut i fortsättningen, entreprenadhuset hjälper dig till en trevligare renovering- det lovar vi!

Entreprenadhuset är en totalentreprenör som levererar helhetslösningar och vi utför flera olika typer ar byggprojekt och renovering. En av dessa tjänster är alltså badrumsrenovering Ekerö. Så söker du efter ett pålitligt och seriöst företag i byggbranschen som utför badrumsrenovering Ekerö? Då är du i gott sällskap med andra nöjda kunder som anlitat oss under lång tid. Kontakta oss här!

Badrumsrenovering Ekerö
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider