Badrumsrenovering lidingö

 

Vi utför Badrumsrenovering lidingö till nöjda kunder

 

Vi hjälper dig med både stora och små projekt när det gäller badrumsrenovering Lidingö, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning! Kontakta oss här!

Badrumsrenovering på Lidingö med kvalitet

Vi har en badrumsbutik i Bromma där ni är varmt välkomna att besöka oss. Där kan våra badrumsdesigners hjälpa er att få era idéer att bli verklighet, boka gärna in ett möte där de kan få en mer tydlig bild av era visioner. Sedan när ni fått en offert och godkänt denna så kan själva badrumsrenoveringen ta form. Då kommer våra pålitliga och kunniga hantverkare och utför det de är bäst på, vi är även våtrumsspecialister! Så ni i hög grad kan känna er säkra på att allt går rätt till när vi ombesörjer er badrumsrenovering Ekerö.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Detta för att säkerställa slutresultatet för din renovering samt för att du ska vara trygg med garantier samt försäkringar. När det avser badrum så är detta mycket viktigt och vi finns med dig i alla olika processer i bygget.

Entreprenadhuset är en totalentreprenör som levererar helhetslösningar och vi utför flera olika typer ar byggprojekt och renovering. En av dessa tjänster är alltså badrumsrenovering Lidingö. Så söker du efter ett pålitligt och seriöst företag i byggbranschen som utför badrumsrenovering ? Då är du i gott sällskap med andra nöjda kunder som anlitat oss under lång tid.

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

Varför anlita Entreprenadhuset?

30 års erfarenhet

Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

Trygga händer

Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

Bred kompetens

Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

Offertförfrågan
close slider