Badrumsrenovering lidingö

Vi utför Badrumsrenovering lidingö till nöjda kunder

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Badrumsrenovering på Lidingö med kvalitet

Vi har en badrumsbutik i Bromma där ni är varmt välkomna att besöka oss. Där kan våra badrumsdesigners hjälpa er att få era idéer att bli verklighet, boka gärna in ett möte där de kan få en mer tydlig bild av era visioner. Sedan när ni fått en offert och godkänt denna så kan själva badrumsrenoveringen ta form. Då kommer våra pålitliga och kunniga hantverkare och utför det de är bäst på, vi är även våtrumsspecialister! Så ni i hög grad kan känna er säkra på att allt går rätt till när vi ombesörjer er badrumsrenovering Ekerö.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

  • Byggkeramikrådet
  • Byggmästareföreningen
  • Säker Vatten

Detta för att säkerställa slutresultatet för din renovering samt för att du ska vara trygg med garantier samt försäkringar. När det avser badrum så är detta mycket viktigt och vi finns med dig i alla olika processer i bygget.

Entreprenadhuset är en totalentreprenör som levererar helhetslösningar och vi utför flera olika typer ar byggprojekt och renovering. En av dessa tjänster är alltså badrumsrenovering Lidingö. Så söker du efter ett pålitligt och seriöst företag i byggbranschen som utför badrumsrenovering ? Då är du i gott sällskap med andra nöjda kunder som anlitat oss under lång tid.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

6 + 6 =

Kontakta vår Entreprenad:

6 + 1 =