Om oss

Entreprenadhuset i Bromma har samlat allt du behöver för ditt byggprojekt. Hos oss kan du få hjälp av vår entreprenad med planering och utförande av dina ombyggnadsprojekt, både som privatperson och som företag.

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Vi erbjuder även hjälp med planering, färgval och stil. Med oss är din vision i trygga händer.

 

- Allt för ditt hus, finns i vårt hus!

 

Tre företag, ett hus

Entreprenadhuset samlar våra tre företag: Duvbo Bygg AB, Duvbo Kakel AB och Duvbo Måleri AB under ett tak. Tillsammans med våra samarbetspartners kan ni få hjälp med ert byggprojekt på ett och samma ställe.

Erfarenhet och kompetens

Vi har 30-års erfarenhet av renovering, om- och tillbyggnad samt tillverkningsarbeten. Genom åren har vi utfört många uppdrag, stora som små, till privatpersoner och företag. Vårt fokus ligger på personligt bemötande och rätt kompetens. Vi arbetar fortlöpande med egenkontroller och kvalitetssäkring av de arbeten vi utför.

Arbetsmiljö

Vår personal vidareutbildas kontinuerligt och vi jobbar aktivt med att förbättra arbetsmetoder och val av material med strävan mot en bättre arbetsmiljö. Vi är kollektivanslutna och arbetar för att våra medarbetare ska vara delaktiga och kunna påverka sin arbetssituation.