Platsbyggd walk in closet

Vi har lång erfarenhet av att bygga platsbyggda walk in closets!

När det kommer till att skapa den perfekta walk in closeten är det ingen överdrift att säga att detaljerna gör helheten. Hos Entreprenadhuset är vi specialister på att förvandla era visioner till verklighet. Från den första skissen till den färdiga installationen, här är hur vi arbetar för att bygga din platsbyggda walk in closet.

Förstå walk in closet visionen


Allt börjar med en idé. Vårt första steg är att förstå våra kunders behov och önskemål. Genom personliga möten och noggranna samtal kartlägger vi era förväntningar och stilpreferenser. Oavsett om det är en minimalistisk design eller en lyxig walk in closet fylld med detaljer, är vårt mål att spegla er personlighet och livsstil i varje element av designen.

Designprocess och materialval


Vid designfasen kan man lägga till som extra tjänst att via våra erfarna designers moderna verktyg och tekniker för att skapa detaljerade ritningar. Detta gör det möjligt för er att se och uppleva layouten innan byggprocessen ens har börjat. Vi diskuterar olika materialval, från hållbart trä till elegant glas, och hur dessa kan integreras i er platsbyggda walk in closet för att skapa en harmonisk och funktionell miljö.

Eftersom varje walk in closet är unik, lägger vi stor vikt vid att välja rätt material och tillbehör. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer för att säkerställa högsta kvalitet på allt från träpaneler till handtag och belysningsarmaturer. Vårt team är experter på att kombinera skönhet med funktionalitet, och vi använder bara material som inte bara ser bra ut utan också står emot tidens prövningar.

platsbyggd walk in closet

Påbörja bygget av platsbyggd walk in closet


När designen är godkänd övergår vi till byggfasen av den platsbyggda walk in closeten. Våra skickliga hantverkare tar över, och med precision och öga för detaljer förvandlas ritningarna till verklighet. Vi prioriterar en smidig och ren byggprocess, där kommunikation med kunden är nyckeln. Regelbundna uppdateringar och möjlighet till justeringar under vägen är en del av vårt engagemang för kundnöjdhet. Vid designfasen kan man lägga till en tjänst för att 3D-visualisera en detaljerad ritning på hur projektet kommer se ut mot en extra kostnad.

Vårt team ser till att varje del är perfekt monterad, från skjutdörrar till hyllor och lådsystem. Vi genomför en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att allt fungerar som det ska och att finishen är felfri. Det sista steget är att vi går igenom hela walk in closet tillsammans med er för att garantera att allt motsvarar era förväntningar.

Att bygga en platsbyggd walk in closet är en investering i ditt hem och din livskvalitet. På Entreprenadhuset är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din walk in closet-dröm med precision, kvalitet och stil.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök & Offert!

Offertförfrågan
close slider