Badrumsrenovering Sundbyberg

Badrumsrenovering Sundbyberg, vi har lösningen!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Går ni i tankarna på att renovera ert badrum där hemma? Oavsett om det är en mindre badrumsrenovering Sundbyberg eller om behovet är av mer omfattande skala så har vi på Entreprenadhuset lösningar på det mesta. Som kund kan ni besöka vår fina badrumsbutik i Bromma som erbjuder ett gediget sortiment från många leverantörer. Kontakta oss på Entreprenadhuset redan idag så är ni ett steg närmare att få ert drömbadrum som ni har väntat på. Vår ambition är att tillgodose era önskemål och våra duktiga badrumsdesigners kan göra det till verklighet. Vår styrka är att vi är en totalentreprenör som har allt under ett och samma tak. Det gör att vi undviker missförstånd och att vi kan ha en helt annan kontroll samt inblick hela vägen i ert projekt.
Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder för att öka vår kapacitet men viktigast av allt för att erbjuda bättre kvalitét både på material och utfört arbete.
Badrumsrenovering Sundbyberg är alltså bara en av alla våra tjänster.

Det finns en uppsjö av olika aktörer inom den här branschen och vi vill verkligen rekommendera er att välja företag med omsorg. Det här med våtrum och renovering kan annars bli en dyr och tråkig historia, både på kort och lång sikt. Tänk på att garantier och försäkringar ska gälla om olyckan är framme.

 

Badrumsrenovering Sundbyberg ser vi som vår sak. Ni som kund vill, med all rätt, få det ni betalar för. Vi tummar därför aldrig på kvalitén men för den skull behöver det inte kosta skjortan. Med våra trettio år i branschen så vet vi vilka leverantörer som håller måttet och vi har full koll på vilka branschregler som gäller. Vi utför alltid arbetet utifrån aktuella branschregler som Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkeramikrådet står för.

Allt för att säkerställa projektet, ni som kund kan inte vara i tryggare händer för er badrumsrenovering Sundbyberg!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

11 + 1 =

Kontakta vår Entreprenad:

11 + 10 =