Badrumsrenovering Sundbyberg

 

Badrumsrenovering Sundbyberg, vi har lösningen!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Går ni i tankarna på att renovera ert badrum där hemma? Oavsett om det är en mindre badrumsrenovering Sundbyberg eller om behovet är av mer omfattande skala så har vi på Entreprenadhuset lösningar på det mesta. Vår ambition är att tillgodose era önskemål och våra duktiga badrumsdesigners kan göra det till verklighet. Vår styrka är att vi är en totalentreprenör som har allt under ett och samma tak. Det gör att vi undviker missförstånd och att vi kan ha en helt annan kontroll samt inblick hela vägen i ert projekt.

Badrumsrenovering i Sundbyberg är alltså bara en av alla våra tjänster

Vi erbjuder helhetslösningar till våra kunder för att öka vår kapacitet men viktigast av allt för att erbjuda bättre kvalitét både på material och utfört arbete.

Det finns en uppsjö av olika aktörer inom den här branschen och vi vill verkligen rekommendera er att välja företag med omsorg. Det här med våtrum och renovering kan annars bli en dyr och tråkig historia, både på kort och lång sikt. Tänk på att garantier och försäkringar ska gälla om olyckan är framme.

Våra hantverkare utför alltid arbetet utifrån gällande branschregler enligt:

Badrumsrenovering Sundbyberg ser vi som vår sak. Ni som kund vill, med all rätt, få det ni betalar för. Vi tummar därför aldrig på kvalitén men för den skull behöver det inte kosta skjortan. Med våra trettio år i branschen så vet vi vilka leverantörer som håller måttet och vi har full koll på vilka branschregler som gäller. Vi utför alltid arbetet utifrån aktuella branschregler som Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkeramikrådet står för.

Allt för att säkerställa projektet, ni som kund kan inte vara i tryggare händer för er badrumsrenovering Sundbyberg! Kontakta oss här!

Badrumsrenovering Sundbyberg
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

    Varför anlita Entreprenadhuset?

    30 års erfarenhet

    Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

    Trygga händer

    Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

    Bred kompetens

    Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

    Offertförfrågan
    close slider