Badrumsrenovering Sollentuna

Badrumsrenovering i Sollentuna

Står du inför en stundande badrumsrenovering i Sollentuna? Då erbjuder vi badrumsrenovering i Sollentuna. Och kan renovera med olika badrumsstilar. Här finns olika produkter som du kan välja mellan. Det är en del att tänka på innan ni kan förverkliga ert drömbadrum. Vi är er lokala entreprenör i Sollentuna och arbetar med badrumsrenoveringar och mycket mer. Med över 30 års erfarenhet i branschen kan man känna sig trygg med att få ett projekt med hög kvalité från början till slut. 

Är det en bra idé att renovera badrum?

Varför är det egentligen så populärt att göra om badrummet? En badrumsrenovering skapar så klart en förbättrad känsla i hela hemmet. Badrummet är en central plats och vi använder badrummet dagligen. Äldre badrum tenderar att löpa stor risk för olika fuktskador, allt eftersom fogar börjar förtvina och vatten ta sig in bakom kakelplattor, osv. 

Förr eller senare måste badrummen renoveras. En annan viktig aspekt är hur en badrumsrenovering påverkar värdet på ett hus eller en bostadsrätt. Det första många spanar in när dom går på visning är just badrummet. Dels vet man att det innebär en viss kostnad att renovera ett badrum och dels vill man så klart se att det är en snygg inredning som faller en i smaken. 

En badrumsrenovering är generellt alltid en bra investering. Det kan liksom inte bli fel. Däremot är det ett stort beslut att ta och man bör noga tänka igenom hur man vill att ens badrum ska se ut.

Vi erbjuder en fackmannamässig badrumsrenovering 

Det finns som sagt många firmor i Sollentuna med omnejd som pysslar med badrumsrenovering. För att genomföra ett så pass avancerat projekt som en badrumsrenovering faktiskt är. En slarvigt utförd renovering kan vid första anblick se bra ut, men risken finns att fukt kommer in i utrymmen där fukt inte bör finnas, vilket på sikt kan leda till mögel och en förkortad livslängd för badrummet. 

Se därför till att anlita en entreprenör som genomför renoveringen på ett fackmannamässigt sätt. Om du exempelvis anlitar Entreprenadhuset i Bromma, får du hjälp att optimera din befintliga planlösning, så att du får ut maximalt ur din renovering. Tack vare lång erfarenhet med att renoverat många badrum i Sollentuna området, kan man komma med konkreta tips och idéer på hur just ditt badrum kan bli så bra som möjligt. 

Realistisk offert innan badrumsrenovering 

För att en badrumsrenovering ska bli så lyckad som möjligt, är det viktigt att i ett tidigt skede prata med en entreprenör för att reda ut vad man kan och vad man inte kan göra med sitt badrum. Mycket hänger på befintliga rördragningar, hur stor yta man har att arbeta med, osv. Entreprenadhuset erbjuder kostnadsfria hembesök i Sollentuna, så att du kan få professionell hjälp på plats i ditt eget hem. Då får du en bra start på din badrumsrenovering och kan titta på alternativ som faktiskt är genomförbara. 

Offertförfrågan
close slider