Badrumsrenovering Sollentuna

Varför välja oss för Badrumsrenovering Sollentuna?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Badrumsrenovering med kvalitet 

Är ditt badrum i stort behov av renovering? Då är du en god bit på väg genom att kontakta oss på Entreprenadhuset. Vi utför badrumsrenovering Solna men erbjuder mer än så, låt oss berätta mer om hur vi jobbar. Entreprenadhuset är en totalentreprenör och vi utför till exempel badrumsrenovering Sollentuna. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar är att vi får en helt annan kontroll på hela projektet och kan leverera fantastiska skräddarsydda lösningar till våra kunder. Samt att det blir mindre missförstånd och mycket mer tidseffektivt.

 

 

Man kan beskriva det som så att vi på Entreprenadhuset har allt under samma tak när det kommer till lösningar på er badrumsrenovering Sollentuna. Vi erbjuder allt från planeringsstadiet där ni kan boka in ett möte med våra hängivna och skickliga badrumsdesigners. De hjälper er att få era visioner att bli verklighet i form av rätt planlösning, stil och färgval. Sedan har vi de bästa och mest engagerade hantverkarna som utför det praktiska arbetet på plats.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

7 + 13 =

Kontakta vår Entreprenad:

7 + 9 =