Totalrenovering Bromma

Totalrenovering Bromma

Vi är din pålitliga byggfirma i Bromma. och vi erbjuder totalrenovering för både privatpersoner och företag i Bromma och hela Storstockholm. När du behöver totalrenovering i Bromma, välj oss. Vi är ett byggföretag som kan ta hand om både bostadsrenoveringar och totalanpassningar av kontor med största precision. Vi erbjuder totalrenovering av såväl bostäder som kontor, vilket innebär att vi har mer än tillräckligt med erfarenhet för att veta vad som behöver göras i varje projekt.

Trygg totalrenovering i Bromma

Våra hantverkare är unika med att utföra arbeten och inte störa pågående verksamhet. Om det är så att ni önskar att hålla butiken öppen medan vi renoverar så gör vi det smidigt och bygger in de utrymmen som ska renoveras med tillfälliga väggar. På så sätt kan ni fortsätta med den ordinarie verksamheten som vi är på plats och arbetar. Vi utför många arbeten med nya butiker i Gallerior i Norden och blir anlitade för lokalanpassningar för nya verksamheter. Vi arbetar även för etablering av nya skolor och vårdinrättningar med totalrenovering som anpassar lokalerna. Vi arbetar även för privatpersoner som önskar en fin badrumsrenovering eller köksrenovering i Bromma. Vi erbjuder totalrenovering vilket innebär att vi tar ansvar för hela renoveringen från ax till limpa. Och du som anlitar oss inte behöver oroa dig över byggprocessen, införskaffande av material eller för upphandling av hantverkartjänster. Det tar vi hand om.

Så jobbar vi på Entreprenadhuset

Vi har kollektivavtal och alla hantverkare har ID06 och vi har erfarenhet att vara både totalentreprenör och underleverantör till våra beställare. Det är samma projektledare vid första kontakten som har hand om hela byggprocessen och samordnar alla involverade yrkesgrupper. Vi har en tydlig dokumentation och följer upp arbetet regelbundet för att hålla tidsramen så att det blir klart i tid. När du behöver ett byggföretag som erbjuder totalrenovering i Bromma – anlita oss. Vi utför många arbeten i köpcentrum för välkända kedjor som Nilson Group AB. Vi har byggt över 25 köpcentrum med totalrenovering i Bromma.

Som totalentreprenör är vi med från början när du vill renovera till exempel ditt hem eller din butik – och under hela processen tills arbetena är klara

Konkret handlar det om planering med arkitektritningar så att projektet blir väl koordinerat

Offertförfrågan
close slider