Totalrenovering område

Har du planer att göra en stor renovering i din Villa, Radhus eller Lägenhet?

Entreprenadhuset har utfört många totalrenoveringar i Bromma med omnejd och har många nöjda kunder, läs våra omdömen på RECO.SE. Med 35 års erfarenhet i branschen och egen personal med stor kompetens inom byggnation där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Vid en stor renovering är det mycket man behöver tänka på och ta hänsyn till samt ha kunskap om så att allt blir rätt utfört. Hos oss får du en egen projektledare som är med dig från början i planeringsstadiet till slutförd renovering. Projektledaren samordnar alla berörda yrkesgrupper som är involverade i din renovering och hjälper dig med vilka beslut som man behöver ta om förutsättningar med renoveringen skulle ändras.I vår personalstyrka finns snickare, målare, plattsättare och VVS montör med Våtrumscertifikat och Säker Vatten. Är man intresserad av hjälp från en inredningsdesigner så finns den tillgänglig.

Hos oss är din renovering i Trygga Händer!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök & Offert!

Trygg totalrenovering i område

Entreprenadhuset renoverar alla typer av fastigheter. Allt ifrån villarenovering till renovering av bostadsrättsförening.

Har du planer att renovera din Lägenhet ?

Entreprenadhuset har utfört många Lägenhetsrenoveringar i Bromma med omnejd, läs våra omdömen på RECO.se. Med 35 års erfarenhet i branschen och egen personal med stor kompetens inom olika områden kan vi hjälpa dig med många olika slag utav renoveringar. Läs mer om lägenhetsrenovering.

lägenhetsrenovering
renoverat sovrum i lägenhet
villarenovering inför
villarenovering efter

Har du planer att renovera din Villa?

Entreprenadhuset har utfört många Villa renoveringar i Bromma med omnejd med många nöjda kunder, läs våra omdömen på RECO.se. Med 35 års erfarenhet i branschen och egen personal med stor kompetens inom olika områden där kvalitet och hållbarhet står i fokus är din renovering i Trygga Händer! Vi har utfört många totalrenoveringar där planlösning har ändrats, till exempel. Köket har flyttats och väggar har slagits ut för att få en öppen planlösning. Vi har stor erfarenhet av renovering av källare för att kunna få extra boyta och ett till badrum, tvättstuga eller SPA avdelning. I vår personalstyrka finns snickare, plattsättare, målare och VVS montör med Våtrumscertifikat och Säker Vatten. Läs mer om villarenovering.

Är det dags för renovering i Er Bostadsrättsförening?

Vi har utfört stambyten åt föreningar och tagit hand om alla boendes badrumsrenoveringar. En projektledare från oss tar hand om all samordning mellan boende och föreningen så att stambytet sker så smidigt som möjligt för alla boende. Vi har stor erfarenhet att ta hand om vattenskador och lokalanpassningar till föreningar. I vår personalstyrka finns snickare, plattsättare, målare och VVS montör. Vi har kollektivavtal och alla våra anställda har ID06.

Har du planer att renovera ditt Radhus?

Entreprenadhuset har utfört många renoveringar av Radhus i Bromma med omnejd med många nöjda kunder, läs våra omdömen på RECO.se. Med 35 års erfarenhet i branschen och egen personal med stor kompetens inom olika områden där kvalitet och hållbarhet står i fokus är din renovering i Trygga Händer! Vi utför stora totalrenoveringar där ändring av planlösning, byte kök, badrumsrenovering, tvättstuga, trappa, målning av alla ytskikt, läggning av nytt golv samt platsbyggda möbler ingår. Även enskilda renoveringar såsom att måla om ett rum eller lägga in ett nytt golv. En projektledare från oss är med dig i hela din renovering från planeringsstadiet till slutförd renovering.

Offertförfrågan
close slider