Snickare Bromma

Behöver du hjälp att hitta skickliga Snickare Bromma?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Är det hög tid för att anlita snickare Bromma för renoveringen till ert hus?

Behöver ni hjälp med att komma fram till vad som fungerar mest optimalt hos just er? Våra projektledare är de bästa i branschen och vår ambition är att alltid leverera ett felfritt slutresultat till dig som kund. För att lyckas med det så ser vi till att arbeta med högkvalitativa material samt att vi har rutinerade och kunniga snickare Bromma. Vi är med er hela vägen, från planeringstadiet till slutbesiktningen. En omsorgsfull konsultation tillsammans med er på den kommande arbetsplatsen lägger grunden för ett optimalt slutresultat. Oavsett om det gäller privatperson eller företag som vill anlita oss så utför vi allt från:

  • Renovering
  • Om – tillbyggnad
  • Projektledning
  • Målning, både invändigt och utvändigt
  • Specialister på våtrum

Vi erbjuder totalentreprenad, helhetslösningar av byggprojekt är något vi är skickliga och erfarna inom. När det kommer till prisbild så kan vi garantera att vi är jämförbara med andra aktörer i branschen som är seriösa och som kan sin sak.

Ett bra tips är att kontakta oss på Entreprenadhuset så kan vi vägleda dig genom de olika frågor du har gällande ditt kommande projekt och hur du anlitar snickare Bromma. Vi har lösningar och de rätta projektledarna som får dina visioner och önskningar att uppfyllas. Med vår kännedom om branschen, där våra trettio års erfarenhet kommer till rätta så kommer vi att lyckas med att göra er nöjda. På reco.se kan ni ta del av våra tidigare kunders omdömen angående utförda projekt av oss. Vi är ödmjukt stolta över de positiva recensionerna! Från vårt håll ligger det alltid hårt arbete, fullhjärtat engagemang och yttersta noggranhet bakom dessa projekt. Hos oss hittar ni alltid de mest hängivna hantverkare som är villiga att göra det ultimata jobbet hos er. Våra snickare i Bromma levererar felfritt arbete gång efter gång, ni kommer inte att bli besvikna.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

10 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

7 + 14 =