Snickare Bromma

Snickare Bromma

Behöver du badrumsrenovering, köksrenovering och vill få tag i en kompetent och pålitlig snickare? Vi erbjuder snickare i Bromma, målare, VVS-montör, elektriker och hantverkare som kan ta hand om hela badrums- och köksrenoveringen i Bromma. Om du letar efter snickare i Bromma kan vi erbjuda snickare som tar hand om allt. De hjälper dig med din renovering och lämnar lokalen som ny. Vi har även snickare som inte bara renoverar badrum och kök men som även kan erbjuda inredningstjänster som att måla väggar eller tak. Våra snickare kan arbetar både för dig som är privatperson och vill bygga nytt eller renovera, och för alla slags företag med exempelvis butiksetablering, lokal anpassning till exempel för skola, och också för dig som behöver ett stambyte. Vi erbjuder nämligen mer än endast snickare i Bromma; vi kan erbjuda hela paletten av hantverkartjänster och kan ta hand om allt åt våra kunder så att du inte behöver oroa dig.

 

Snickare i Bromma som bygger nytt

Med oss får du en trygg snickare i Bromma med helhetslösningar. Vi kan erbjuda snickare i Bromma som tar hand om den allmänna konstruktionen samt snickare som specialiserar sig på restaureringsarbeten.

Det finns vissa saker som kan behöva övervägas mer noggrant, till exempel hur du vill att dina fönster och dörrar ska monteras. Vi tar hänsyn till alla aspekter när vi planerar var de ska placeras, och tittar på vad du önskar gällande huset. När du sedan har berättat om hu du önskar dig ditt nya hus arbetar vi efter dina önskemål. För oss är det viktigast att du blir nöjd. Behöver du en butiksetablering eller ny byggnad för skola eller annan verksamhet, bygger vi efter era planer.

Detta kan Entreprenadhuset erbjuda er i Bromma:

  •  Snickare som specialiserar sig på entreprenader och renoveringar
  •  Lokal snickare i Bromma
  • Snickare som tar hand om allt
  • Behvöer du en köksrenovering, badrumsrenovering eller ett stambyte arbetar våra snickare i Bromma efter den lokalanpassning som ni behöver.
  • Våra hantverkare är unika med att utföra arbeten medan verksamheten är öppen. Vi utför många arbeten i Shoppingcenter till kända kedjor så som Nilson Group AB.

 

Även servicearbeten kontinuerligt på allmänna ytor i Gallerior i Norden. Vi har kollektivavtal och alla hantverkare har ID06 och vi har erfarenhet att vara både totalentreprenör och underleverantör till våra beställare. Det är samma projektledare vid första kontakten som har hand om hela byggprocessen och samordnar alla involverade yrkesgrupper. Vi har en tydlig dokumentation och följer upp arbetet regelbundet för att hålla tidsramen så att det blir klart i tid. Kontakta oss för ett möte eller be en av våra snickare om offert. Vi gör då ett kostnadsfritt besök på er arbetsplats eller hem. På så sätt kan ni berätta exakt hur ni önskar er arbetet som våra snickare utför.

Offertförfrågan
close slider