Snickare Stockholm

 

Funderar du på att anlita snickare Stockholm, vi hjälper dig!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Stockholm

Är du som privatperson eller kanske ditt företag i behov av duktiga och seriösa snickare Stockholm? Vi bygger, projekterar och ordnar allt ifrån det mindre projektet till den större och mer omfattande renovering av ditt boende i Stockholm. För oss på entreprenadhuset är det i hög grad viktigt att du som kund upplever trygghet och känner vårt gedigna engagemang. Hos oss får ni en och samma kontaktperson under hela processen, då blir det en mer personlig kontakt och vi undviker onödiga missförstånd. För att kort berätta om hur vår entreprenad fungerar så kan vi beskriva det så här:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Det finns många snickare Stockholm att anlita men vi erbjuder dig säkerhet och gedigen erfarenhet, vi kan vår bransch! Vi lämnar garantier och jobbar med branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Allt för att du som kund ska veta att allt går rätt till och så att vi kan säkerställa processen.

När ni anlitar våra snickare Stockholm så erbjuder vi er hjälp med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta den optimala lösningen just era önskemål och behov. Vi är duktiga på det vi gör och är stolta över våra fina recensioner från tidigare kunder på reco.se. Vår ambition är att ni ska vara mycket nöjda med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering samt våra kompetenta snickare Stockholm. Med vår gedigna erfarenhet och kunnande så kan du som kund lita på att du är i trygga händer hos oss. Vi bokar ett möte och träffas för att få en mer tydlig bild av era önskemål & visioner.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
– Anders B

Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider