Snickare Ekerö

 

Vänd er till oss när ni vill anlita de bästa snickare Ekerö

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Ekerö

När du bestämmer dig för projektledare och snickare Ekerö så bör ni vara genuint kräsen. Ni som kund vill såklart känna er lugna i ert kommande projekt då det är en investering som ska hålla hålla hela vägen. Allt från val av material och hantverkare.

Det är exakt där vi på Entreprenadhuset presenterar oss, vi är helhetsleverantören som du söker. Vi tummar aldrig på kvalitéten när det kommer till er skräddarsydda beställning av ert projekt.

Er vision gör vi till verklighet, med början i ett noggrant kundmöte där vi ses på den framtida arbetsplatsen. Tillsammans med er kan vi få en tydlig bild om era behov och önskemål, därefter kan vi presentera en offert. Vi ser alltid till att hålla en bra prisbild och vi tål absolut att jämföras med våra konkurrenter på marknaden. Om ni godkänner offerten så träder våra duktiga projektledare samt våra snickare Ekerö som håller högsta klass in i bilden. Byggprojektet tar sin början och vi ser alltid till att ni får en och samma kontaktperson som finns med er under hela resans gång. Allt för att undvika missförstånd samt för att få en mer personlig kontakt. Det ska kännas roligt, tryggt och säkert att anlita oss för era projekt.

Alla strävar förstås efter de perfekta snickare Ekerö när det är dags att renovera och – eller bygga. Detta är något vi förstår till fullo och nu har varit med så länge i branschen att vi vet hur vi ska garantera detta för er som kund. Anlita oss och ni kan räkna med snickare Ekerö som är oerhört rutinerade och väldigt skickliga. När vi står där vid slutbesiktningen av ert projekt ska det vara med en god känsla och ett mycket välutfört arbete från vårt håll, från planering till slutresultatet.

Oss på Entreprenadhuset kan ni lita på!

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider