Snickare Ekerö

Vänd er till oss när ni vill anlita de bästa snickare Ekerö

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

När du bestämmer dig för projektledare och snickare Ekerö så bör ni vara genuint kräsen. Ni som kund vill såklart känna er lugna i ert kommande projekt då det är en investering som ska hålla hålla hela vägen. Allt från val av material och hantverkare.
Det är exakt där vi på Entreprenadhuset presenterar oss, vi är helhetsleverantören som du söker. Vi tummar aldrig på kvalitéten när det kommer till er skräddarsydda beställning av ert projekt.

Er vision gör vi till verklighet, med början i ett noggrant kundmöte där vi ses på den framtida arbetsplatsen. Tillsammans med er kan vi få en tydlig bild om era behov och önskemål, därefter kan vi presentera en offert. Vi ser alltid till att hålla en bra prisbild och vi tål absolut att jämföras med våra konkurrenter på marknaden. Om ni godkänner offerten så träder våra duktiga projektledare samt våra snickare Ekerö som håller högsta klass in i bilden. Byggprojektet tar sin början och vi ser alltid till att ni får en och samma kontaktperson som finns med er under hela resans gång. Allt för att undvika missförstånd samt för att få en mer personlig kontakt. Det ska kännas roligt, tryggt och säkert att anlita oss för era projekt.

Alla strävar förstås efter de perfekta snickare Ekerö när det är dags att renovera och – eller bygga. Detta är något vi förstår till fullo och nu har varit med så länge i branschen att vi vet hur vi ska garantera detta för er som kund. Anlita oss och ni kan räkna med snickare Ekerö som är oerhört rutinerade och väldigt skickliga. När vi står där vid slutbesiktningen av ert projekt ska det vara med en god känsla och ett mycket välutfört arbete från vårt håll, från planering till slutresultatet.
Oss på Entreprenadhuset kan ni lita på!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

5 + 1 =

Kontakta vår Entreprenad:

8 + 13 =