Snickare Järfälla

Hjälp att välja rätt snickare Järfälla

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Bor du i lägenhet, villa eller är du en företagare som har en lokal som behöver renoveras eller byggas om så har vi helhetslösningar om ni önskar det. Oavsett om det är det lilla byggprojektet eller en större renovering på gång så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Det finns en uppsjö av olika byggföretag på marknaden och många olika hantverkare. Men du ska vara noggrann och välja exempelvis snickare Järfälla med omsorg. Hur går det då till när ni vill känna era trygga med hantverkarna som ska utföra jobbet? Ni vill självklart veta vad det kommer att kosta och hur lång tid ni ska räkna med innan ni har ett slutresultat. Det första vi gör är att boka in ett möte med er där vi kan få en tydlig bild av vad era visioner är och hur behovet ser ut just för er. Sedan får ni en offert av oss via mail där ni kan ta ställning om ni vill gå vidare med oss. Om så är fallet så träffas vi igen och har ett uppstartsmöte av byggprojektet. Våra eminenta projektledare och duktiga snickare Järfälla tar vid och bygget kan ta sin början! Under hela processen har ni en och samma kontaktperson som ser till att säkerställa så att det inte blir några missförstånd och är er länk till hantverkarna.

När du anlitar våra snickare Järfälla får du alltid ett hundraprocentigt utfört arbete!

Hos finns en garanti på att arbetet är fackmannamässigt utfört. Våra hantverkare arbetar alltid med gällande branschregler utifrån:

  • Byggkeramikrådet
  • Säker Vatten
  • Byggmästareföreningen

Som kund kan du vara lugn och trygg när våra snickare Järfälla utför jobbet!

Vi på Entreprenadhuset har specialiserat oss på att vara en totalentreprenör eftersom det har blivit en allt större efterfrågan på just det. Med vår mångåriga erfarenhet som nu sträcker sig över trettio år så kan vi sticka ut hakan och säga att vi kan vår sak.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

11 + 6 =

Kontakta vår Entreprenad:

14 + 10 =