Snickare Järfälla

 

Hjälp att välja rätt snickare Järfälla

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Järfälla

Bor du i lägenhet, villa eller är du en företagare som har en lokal som behöver renoveras eller byggas om så har vi helhetslösningar om ni önskar det. Oavsett om det är det lilla byggprojektet eller en större renovering på gång så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Det finns en uppsjö av olika byggföretag på marknaden och många olika hantverkare. Men du ska vara noggrann och välja exempelvis snickare Järfälla med omsorg. Hur går det då till när ni vill känna era trygga med hantverkarna som ska utföra jobbet? Ni vill självklart veta vad det kommer att kosta och hur lång tid ni ska räkna med innan ni har ett slutresultat. Det första vi gör är att boka in ett möte med er där vi kan få en tydlig bild av vad era visioner är och hur behovet ser ut just för er. Sedan får ni en offert av oss via mail där ni kan ta ställning om ni vill gå vidare med oss. Om så är fallet så träffas vi igen och har ett uppstartsmöte av byggprojektet. Våra eminenta projektledare och duktiga snickare Järfälla tar vid och bygget kan ta sin början! Under hela processen har ni en och samma kontaktperson som ser till att säkerställa så att det inte blir några missförstånd och är er länk till hantverkarna.

När du anlitar våra snickare Järfälla får du alltid ett hundraprocentigt utfört arbete!

Hos finns en garanti på att arbetet är fackmannamässigt utfört. Våra hantverkare arbetar alltid med gällande branschregler utifrån:

 • Byggkeramikrådet
 • Säker Vatten
 • Byggmästareföreningen

Som kund kan du vara lugn och trygg när våra snickare Järfälla utför jobbet!

Vi på Entreprenadhuset har specialiserat oss på att vara en totalentreprenör eftersom det har blivit en allt större efterfrågan på just det. Med vår mångåriga erfarenhet som nu sträcker sig över trettio år så kan vi sticka ut hakan och säga att vi kan vår sak.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider