Snickare Sundbyberg

Snickare Sundbyberg som utför jobbet bekymmersfritt!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Är det hög tid att ta tag i den där renoveringen hemma i huset? Eller är ert företag i stort behov av en om- och tillbyggnad? Då säger vi välkommen till dig till oss på Entreprenadhuset, vi garanterar dig hög kvalité och de bästa snickare Sundbyberg som finns. Vi har gjort detta länge och vår vision är att alltid göra vårt yttersta för våra kunder. Vi engagerar oss helhjärtat hela vägen, allt ifrån vårt första kundmöte till projektet är utfört och slutbesiktigtat. Vi lämnar inget åt slumpen utan lägger vårt fokus på alla detaljer, stora som små. Har du idéer och tankar kring hur du vill ha det så hjälper vi dig att få till det projektet och våra kompetenta snickare Sundbyberg är suveräna på det praktiska. Vid vårt första möte har vi en konsultation där vi får ta del av era önskemål och behov. Därefter kan vi sammanställa en offert som ni får via mail och om ni efter det önskar att gå vidare med oss så kan vi boka byggstart.

 

Vi är ett mycket väl inarbetat företag som har varit i branschen i över trettio år, vilket innebär att vi i hög grad besitter ett stort kunnande och mängder av erfarenhet. Projektledare som är oerhört engagerade i våra kunders drömmar och önskemål.

Och vi är mycket stolta över våra snickare Sundbyberg som utför sitt hantverk med noggranhet, omsorg och skicklighet.

Det ska vara enkelt att hitta seriösa och kunniga snickare Sundbyberg. Alla frågor du har gällande exempelvis kostnader och tidsasspekter svarar vi på när vi har fått den information från er som vi behöver. Tillsammans med er i en konsultation där vi träffas på den tilltänka arbetsplatsen så kommer vi fram till vad som passar bäst särskilt för just ert behov. För att få mer information om hur du ska gå till väga för att anlita duktiga snickare Sundbyberg så kan ni kontakta oss redan idag.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

13 + 8 =

Kontakta vår Entreprenad:

12 + 6 =