Snickare Sollentuna

 

Söker ni skickliga och erfarna snickare Sollentuna?

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Sollentuna

Funderar du på att anlita snickare i Sollentuna?, vi hjälper dig!

När ni anlitar våra snickare Sollentuna så erbjuder vi er hjälp med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta den optimala lösningen just era önskemål och behov. Vi är duktiga på det vi gör och är stolta över våra fina recensioner från tidigare kunder på reco.se. Vår ambition är att ni ska vara mycket nöjda med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering samt våra kompetenta snickare i Sollentuna. Med vår gedigna erfarenhet och kunnande så kan du som kund lita på att du är i trygga händer hos oss. Boka in ett möte med oss så ska vi berätta lite mer om vårt arbetssätt.

Vi på Entreprenadhuset är stolta över våra hantverkare och vår ambition är att kunden ska bli mycket nöjd efter att ha anlitat oss för sina projekt. Vi har lösningen på era visioner oavsett om det är ett mindre byggprojekt där hemma eller något av större karaktär som kräver mer. Vi tummar aldrig på kvalité, varken när det handlar om material eller duktiga snickare Sollentuna. Vi håller vad vi lovar!

På reco.se kan ni läsa våra tidigare kunders omdömen efter att vi har utfört arbetet hos dem med hjärta, engagemang och stor mängd kunskap. Tveka inte utan ta kontakt med oss på www.www.entreprenadhuset.se redan idag så guidar vi dig rätt för att anlita rätt snickare i Sollentuna.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider