Snickare Sollentuna

Söker ni skickliga och erfarna snickare Sollentuna?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Funderar du på att anlita snickare i Sollentuna?, vi hjälper dig!

När ni anlitar våra snickare Sollentuna så erbjuder vi er hjälp med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta den optimala lösningen just era önskemål och behov. Vi är duktiga på det vi gör och är stolta över våra fina recensioner från tidigare kunder på reco.se. Vår ambition är att ni ska vara mycket nöjda med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering samt våra kompetenta snickare i Sollentuna. Med vår gedigna erfarenhet och kunnande så kan du som kund lita på att du är i trygga händer hos oss. Boka in ett möte med oss så ska vi berätta lite mer om vårt arbetssätt. 

Vi på Entreprenadhuset är stolta över våra hantverkare och vår ambition är att kunden ska bli mycket nöjd efter att ha anlitat oss för sina projekt. Vi har lösningen på era visioner oavsett om det är ett mindre byggprojekt där hemma eller något av större karaktär som kräver mer. Vi tummar aldrig på kvalité, varken när det handlar om material eller duktiga snickare Sollentuna. Vi håller vad vi lovar!

På reco.se kan ni läsa våra tidigare kunders omdömen efter att vi har utfört arbetet hos dem med hjärta, engagemang och stor mängd kunskap. Tveka inte utan ta kontakt med oss på www.entreprenadhuset.se redan idag så guidar vi dig rätt för att anlita rätt snickare Solna.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

3 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

15 + 12 =