Köksrenovering Stockholm

 

Hos oss är ni trygg med er köksrenovering Stockholm

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Står ni inför en spännande köksrenovering? Kanske också en viss oro för alla beslut som skall fattas samt att hitta pålitliga och duktiga hantverkare?

Lugn, på Entreprenadhuset har vi samlat alla lösningar under ett och samma tak. Du som kund kommer känna att detta spar massor av tid, undviker missförstånd samt att det blir en bättre prisbild. Vi finns vid er sida från planeringsstadiet till slutbesiktningen och lämnar inte er med några problem eller med missnöje. Att påbörja en köksrenovering Stockholm ska kännas säkert och tryggt!

Vid vårt första möte så träffas vi hos er på den tilltänkta byggplatsen, där kan vi tillsammans med er komma fram till era behov och visioner om ert nya kök!

Efter ca 1-2 veckor kan vi presentera en offert till er som ni får ta ställning till och är det så att ni anser att den är godtagbar så går vi vidare. Då möts vi igen för att ha ett uppstartmöte med projektansvarige samt våra rutinerade hantverkare på plats. Ni kommer att ha en och samma kontaktperson under resans gång, då är risken mindre för missuppfattningar samt att det underlättar för samtliga inblandade i projektet.

När ni anlitar oss för er köksrenovering Stockholm så kommer ni att motta delfakturor under renoveringsprocessens gång. Vi tror på att god kommunikation är en av nycklarna för att lyckas med byggprojektet, då kommer alla vara nöjda när slutbesiktningen stundar.

Vi på Entreprenadhuset har lång erfarenhet av branschen och skapat rutiner som vi vet säkerställer processen för er kunder. Det är en trygghet både för er och även för oss när det fungerar problemfritt. Givetvis vill man ha ett väl utfört arbete och valuta för det man betalar. Därför ser vi till att ha de bästa och mest engagerade hantverkarna för er köksrenovering Stockholm. Det är oerhört betydelsefullt att anlita en pålitlig och erfaren entreprenör för exempelvis köksrenovering Stockholm, då vet ni att arbetet är utfört enligt gällande branschregler. Så att samtliga garantier och försäkringar gäller om det blir problem med något framöver.

 

 

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider