Köksrenovering Stockholm

Hos oss är ni trygg med er köksrenovering Stockholm

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Står ni inför en spännande köksrenovering? Kanske också en viss oro för alla beslut som skall fattas samt att hitta pålitliga och duktiga hantverkare?
Lugn, på Entreprenadhuset har vi samlat alla lösningar under ett och samma tak. Du som kund kommer känna att detta spar massor av tid, undviker missförstånd samt att det blir en bättre prisbild. Vi finns vid er sida från planeringsstadiet till slutbesiktningen och lämnar inte er med några problem eller med missnöje. Att påbörja en köksrenovering Stockholm ska kännas säkert och tryggt!

Vid vårt första möte så träffas vi hos er på den tilltänkta byggplatsen, där kan vi tillsammans med er komma fram till era behov och visioner om ert nya kök!
Efter ca 1-2 veckor kan vi presentera en offert till er som ni får ta ställning till och är det så att ni anser att den är godtagbar så går vi vidare. Då möts vi igen för att ha ett uppstartmöte med projektansvarige samt våra rutinerade hantverkare på plats. Ni kommer att ha en och samma kontaktperson under resans gång, då är risken mindre för missuppfattningar samt att det underlättar för samtliga inblandade i projektet.
När ni anlitar oss för er köksrenovering Stockholm så kommer ni att motta delfakturor under renoveringsprocessens gång. Vi tror på att god kommunikation är en av nycklarna för att lyckas med byggprojektet, då kommer alla vara nöjda när slutbesiktningen stundar.

Vi på Entreprenadhuset har lång erfarenhet av branschen och skapat rutiner som vi vet säkerställer processen för er kunder. Det är en trygghet både för er och även för oss när det fungerar problemfritt. Givetvis vill man ha ett väl utfört arbete och valuta för det man betalar. Därför ser vi till att ha de bästa och mest engagerade hantverkarna för er köksrenovering Stockholm. Det är oerhört betydelsefullt att anlita en pålitlig och erfaren entreprenör för exempelvis köksrenovering Stockholm, då vet ni att arbetet är utfört enligt gällande branschregler. Så att samtliga garantier och försäkringar gäller om det blir problem med något framöver.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

11 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

11 + 11 =