Målare område

Entreprenadhuset familjeföretag med
35 år erfarenhet i branschen

Målare område

Har du planer på att måla om?
Våra målare har bred kompetens inom olika områden där kvalitet och hållbarhet står i fokus. Vi har utfört många renoveringar i område med omnejd , läs våra omdömen på RECO.se. Entreprenadhuset hjälper dig med stora som små renoveringar, våra målare har stor kompetens inom både utvändigt och invändigt måleri. Vi har hjälpt många kunder genom åren med tex.

· Fasadmålning
· Måla om fönster och dörrar
· Måla om staket och grindar
· Måla om garage väggar och golv
· Inomhus målning med olika typer av tekniker
· Våtrumsmålning
· Målning av platsbyggda möbler
· Målning av garderober
· Målning av trappor
· Målning av golv
· Målning av tak

Kontakt oss för en kostnadsfri offert!

Varför välja våra målare i Stockholm?

Att välja våra målare i Stockholm innebär att du får tillgång till ett team av erfarna och professionella målare som är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat. Vi använder endast de bästa och mest hållbara materialen för att säkerställa en långvarig och estetiskt tilltalande finish. Vår kundservice är engagerad och lyhörd, vilket garanterar att dina behov och önskemål alltid står i centrum. Med ett starkt fokus på detaljer och noggrannhet kan du vara säker på att vi skapar en vacker och hållbar miljö i ditt hem eller på din arbetsplats.

Anpassade lösningar från våra målare i Stockholm

Våra målare i Stockholm erbjuder anpassade lösningar för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål uppfylls. Vi arbetar nära dig genom hela processen, från färgval och designidéer till genomförande och slutfinish. Oavsett om du behöver inomhus- eller utomhusmålning, specialfärger eller specifika mönster, anpassar vi våra tjänster för att skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vårt mål är att förvandla dina idéer till verklighet och skapa en estetiskt tilltalande och hållbar miljö.

Läs mer om våra renoveringar i område

Inomhusmålning
fasadmålning
Fasad & Fönstermålning
köksrenovering
Köksrenovering

Vanliga frågor om våra målare Stockholm

Priserna varierar beroende på projektets omfattning och specifika behov. Vi erbjuder kostnadsfria offerter för att ge dig en exakt prisuppskattning.

Vi erbjuder ett brett utbud av måleritjänster inklusive inomhusmålning, utomhusmålning, fasadmålning och specialanpassade projekt.

Tidsramen för ett måleriprojekt beror på projektets storlek och komplexitet. Vi ger en detaljerad tidsplan vid projektstart.

Vi rekommenderar att du tar bort möbler och personliga föremål från rummet. Våra målare skyddar också golv och ytor innan de börjar arbeta.

Absolut! Vi arbetar nära dig för att välja de färger och nyanser som bäst passar ditt hem och dina preferenser.

Offertförfrågan
close slider