Målare Bromma

Målare Bromma

Vi erbjuder målare i Bromma för alla som önskar en totalrenovering, tillbyggnad eller fasadmålning av byggfirma som erbjuder totalentreprenad i Bromma.Vi erbjuder målare i Bromma för alla som vill ha en totalrenovering, tillbyggnad eller fasadmålning av ett byggföretag som erbjuder totalentreprenad i Bromma. Våra målare kan arbeta året runt för butiksetablering, lokalanpassning, eller för dig som önskar få en snygg badrumsrenovering, köksrenovering eller en fasadmålning.

Anlita målare i Bromma

När du anlitar Entreprenadhuset som din målare i Bromma kan vi erbjuda all slags tjänster för er köksrenovering eller om du hellre önskar en badrumsrenovering. Det först som vi gör om du tar kontakt med oss, så kommer vi ut till din bostad och berättar om hur vi kan arbeta och utföra renoveringen. Vi kan ta hand om allt från planering av renoveringen och ommålning, tapetsering, montering och dragning av el. Är det så att ni hellre önskar en fasadmålning av huset så gör vi även det. Våra målare i Bromma arbetar för att du som kund ska känna trygghet när ni anlitar oss.Vi vet att målare i Bromma som visar prov på utmärkt utförande och de bästa målerimaterialen kommer att få fler kunder.

För företagare och verksamheter

Är det så att ni behöver målare i Bromma som kan anpassa butik och lokaler för er verksamhet erbjuder vi duktiga målare som kan arbeta med all slags renovering. Våra hantverkare är unika med att utföra arbeten medan verksamheten är öppen. Vi utför många arbeten i Shoppingcenter till kända kedjor så som Nilson Group AB. Även servicearbeten kontinuerligt på allmänna ytor i Gallerior i Norden. Vi har kollektivavtal och alla hantverkare har ID06 och vi har erfarenhet att vara både totalentreprenör och underleverantör till våra beställare. Det är samma projektledare vid första kontakten som har hand om hela byggprocessen och samordnar alla involverade yrkesgrupper.

Vi har en tydlig dokumentation vilket innebär att vi följer upp arbetet regelbundet för att hålla tidsramen så att det blir klart i tid.

Vi försöker alltid vara så flexibla som möjligt och erbjuder målare i Bromma som kan arbeta flexibelt från måndag till fredag. Vi har ett gott rykte bland våra kunder, hyresgästerna i köpcentrum och andra berörda yrkesgrupper.

Som målare arbetar vi från grunden och fuskar inte med underarbetet. Det ska inte bara gå fort, det ska bli bra och våra renoveringar som vi utför ska kunna hålla i många, många år. För oss är det viktigast att du som vår kund blir nöjd med vårt måleriarbete.

Offertförfrågan
close slider