Köksrenovering Upplands Väsby

Köksrenovering Upplands Väsby

Är det så att ni planerar en köksrenovering i Upplands Väsby och står inför en köksrenovering så kommer ni snart inse att det finns många olika vägar att går för att nå fram till det kök ni drömmer om. Många börjar med ett besök på en köksutställning för att titta på skåpsluckor, kranar, bänkskivor, osv.

Att renovera köket är en stor sak och ingenting man gör i en handvändning. Det kostar en del pengar, det tar upp en hel del tid och under själva renoveringen är man i regel utan ett fungerande kök. Om ni anlitar oss kommer vi att leverera en renovering av köket som känns som hemmets hjärta. Vi vet att vi spenderar mycket tid där varje dag. Ett fräscht och snyggt kök gör att alla trivs och att livskvalitén ökar.

Vad bör man tänka på innan en köksrenovering?

Entreprenadhuset har varit med om en hel del köksrenoveringar. Många associerar en köksrenovering med att man river ut bänkar och vitvaror och byter ut dessa till nya. Det här är absolut en viktig del av köksrenoveringen. Men om man anlitar en erfaren entreprenör, likt Entreprenadhuset, kommer man snabbt bli varse att det finns så mycket mer man kan göra med ett kök för att ge det liv och karaktär. Man kan exempelvis arbeta med ljussättningen i köket, för att skapa mer djup och en snyggare atmosfär i hela rummet. Kanske finns det väggar som inte är bärande och som kan tas bort för att skapa en mer öppen planlösning.

Se till att kontakta Entreprenadhuset i ett tidigt stadium, redan när du fått idén om din köksrenovering. Då kan man tillsammans titta på ditt befintliga kök för att se vad man kan göra inom ramarna för det kök du har.

Ditt kök kan antingen monteras utifrån olika fabrikat av kök eller genom att låta snickare platsbygga köket. Det vanligaste är att man har en kombination av dessa båda, där till exempel köksluckorna kommer från färdiga fabrikat och där man kanske bygger en köksö på plats i köket för att få den exakt så som man vill ha den. Oavsett hur du går tillväga så kan Entreprenadhuset lämna en offert på hela ditt kök, så att du ser precis vad ditt projekt kommer att kosta.

Vi besöker er före en offert

Entreprenadhuset erbjuder gratis hembesök inför din köksrenovering. Det här är mycket användbart, då det är en projektledare som kommer ut till ditt hem. Det här är proffs när det gäller att styra upp projekt av alla dess former, däribland köksrenoveringar. Du kan ställa alla de frågor du kan tänkas ha och du får ett bra bollplank när det gäller att diskutera idéer, drömmar och visioner för ditt kök.

Om du bor i Upplands Väsby med omnejd, kan du kontakta Entreprenadhuset för att boka tid för ett hembesök. Det är inte bindande på något sätt och är som sagt helt kostnadsfritt.

Se till att få en bra start på ditt projekt för köksrenovering genom att använda dig av hembesöket. Många gör misstaget och går händelserna i förväg. Då finns risken att man planerar för ett kök som sedan visar sig vara omöjligt att bygga med den planlösning som ens hem har.

 

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta Entreprenadhuset för offert

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  35 års erfarenhet

  Familjeföretag med 35 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider