Köksrenovering Sundbyberg

Köksrenovering Sundbyberg, vilka är era önskemål?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Att påbörja en köksrenovering kan upplevas med skräckblandad förtjusning. Det är mycket att ta hänsyn till, både det praktiska, stil och sedan val av entreprenör.
Börja med att tänka igenom vilka förutsättningar som finns för just ert kök samt vilken budget ni har. Vissa har en klar bild av hur de vill ha sin planlösning när de kommer till oss medan en del vill ha många förslag på vad som är möjligt utifrån de förutsättningar som finns. Vi har samlat allt under ett och samma tak hos oss på Entreprenadhuset, syftet med att erbjuda alla lösningar är för att göra det oerhört smidigt och tryggt för ig som kund. Vi har helhetslösningen för er köksrenovering Sundbyberg!

Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag som är i behov all hjälp med olika typer av byggprojekt och renovering. Är det exempelvis aktuellt med en köksrenovering Sundbyberg så kan vi givetvis erbjuda allt ifrån projektledare med stor kunskap inom området samt hantverkare som håller vad de lovar och som har den rätta rutinen för den här typen av uppdrag. Vi hjälper dig att få en tydlig bild över hela projektet med planering, prisbild, tidsåtgång för arbetet, leveranstider mm. Du kan luta dig tillbaka och vet att vi har full kontroll på processen och har hela tiden en god kommunikation med dig under resans gång.

När vi jobbar med köksrenovering Sundbyberg arbetar vi med problemfria lösningar som är bäst för kunden. Att alltid utföra arbetet korrekt utifrån gällande branschregler från Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkermikrådet är ett löfte från oss.
Vi är en totalentreprenör som har trettio års erfarenhet bakom oss och helhetslösningar på era önskemål och behov. En av alla våra tjänster är just köksrenovering Sundbyberg så om du söker du ett pålitligt företag som genomför arbetet efter aktuella branschregler så har du kommit rätt.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

3 + 10 =

Kontakta vår Entreprenad:

13 + 10 =