Köksrenovering Sundbyberg

 

Köksrenovering Sundbyberg, vilka är era önskemål?

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Att påbörja en köksrenovering kan upplevas med skräckblandad förtjusning. Det är mycket att ta hänsyn till, både det praktiska, stil och sedan val av entreprenör.

Börja med att tänka igenom vilka förutsättningar som finns för just ert kök samt vilken budget ni har. Vissa har en klar bild av hur de vill ha sin planlösning när de kommer till oss medan en del vill ha många förslag på vad som är möjligt utifrån de förutsättningar som finns. Vi har samlat allt under ett och samma tak hos oss på Entreprenadhuset, syftet med att erbjuda alla lösningar är för att göra det oerhört smidigt och tryggt för ig som kund. Vi har helhetslösningen för er köksrenovering Sundbyberg!

Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag som är i behov all hjälp med olika typer av byggprojekt och renovering. Är det exempelvis aktuellt med en köksrenovering Sundbyberg så kan vi givetvis erbjuda allt ifrån projektledare med stor kunskap inom området samt hantverkare som håller vad de lovar och som har den rätta rutinen för den här typen av uppdrag. Vi hjälper dig att få en tydlig bild över hela projektet med planering, prisbild, tidsåtgång för arbetet, leveranstider mm. Du kan luta dig tillbaka och vet att vi har full kontroll på processen och har hela tiden en god kommunikation med dig under resans gång.

När vi jobbar med köksrenovering Sundbyberg arbetar vi med problemfria lösningar som är bäst för kunden. Att alltid utföra arbetet korrekt utifrån gällande branschregler från Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkermikrådet är ett löfte från oss.

Vi är en totalentreprenör som har trettio års erfarenhet bakom oss och helhetslösningar på era önskemål och behov. En av alla våra tjänster är just köksrenovering Sundbyberg så om du söker du ett pålitligt företag som genomför arbetet efter aktuella branschregler så har du kommit rätt.

 

 

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider