Köksrenovering Solna

Köksrenovering Solna? Vi har helhetslösningar och rutinen!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du drömmar om ett nytt snyggt och mer funktionellt kök? Men har svårt att se framför dig hur planlösning och färgval ska lösas? Vi har helhetslösningar för den som önskar det. Våra duktiga projektledare kommer att hjälpa er igenom processen och visa er hur er fantastiska köksrenovering Solna kommer att bli verklighet.
Oavsett om ni bara vill göra några mindre förändringar eller om ni står inför att totalrenovera köket så har vi skräddarsydda lösningar för just er. Vi börjar med planeringen för att få en mer klar och exakt bild hur slutresultat ska bli det ni har tänkt er. Då kan vi visa er en offert för vad renoveringen kommer att landa på och ni får se om detta passar er tilltänkta budget. Om så är fallet så kan vi sätta igång med uppstarts möte och byggprocessen är igång. Er köksrenovering Solna är i trygga händer hos oss på Entreprenadhuset!

Alla köksrenoveringar är väldigt olika och det gör naturligtvis att kostnaderna för att renovera ett kök skiljer sig markant beroende på renoveringens omfattning. Det som kan påverka priset är till exempel materialval på inredning, byggmaterial och vitvaror. Det kan kännas som om det är många beslut som ska tas och det är där vi med vår gedigna erfarenhet och rutin kommer till stor nytta och kan vägleda er igenom de olika materialvalen mm.

Det som symboliserar oss på Entreprenadhuset är att vi brinner för det vi gör och att våra trettio år i branschen har gett oss ett gott självförtroende. Vi vet att vi har gediget kunnande inom våra väggar och hängivna medarbetare som alltid vil hitta de mest optimala lösningarna för våra kunder. Att anlita oss för er köksrenovering Solna är ett klokt val som inte kommer att göra er besvikna. På reco.se kan ni ta del av vad våra tidigare kunder har för erfarenheter och omdömen att ge oss. Lita på oss när det kommer till köksrenovering Solna, vi har de bästa hantverkarna med massor av rutin.
Låter det bra? Kontakta oss idag så berättar vi gärna mer, välkommen!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

8 + 14 =

Kontakta vår Entreprenad:

13 + 10 =