Köksrenovering lidingö

 

Köksrenovering lidingö, vilka är era önskemål?

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Köksrenovering på Lidingö ?

Att påbörja en köksrenovering kan upplevas med skräckblandad förtjusning. Det är mycket att ta hänsyn till, både det praktiska, stil och sedan val av entreprenör.

Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag som är i behov all hjälp med olika typer av byggprojekt och renovering. Är det exempelvis aktuellt med en köksrenovering Lidingö så kan vi givetvis erbjuda allt ifrån projektledare med stor kunskap inom området samt hantverkare som håller vad de lovar och som har den rätta rutinen för den här typen av uppdrag.

När vi jobbar med köksrenovering Lidingö arbetar vi med problemfria lösningar som är bäst för kunden. Att alltid utföra arbetet korrekt utifrån gällande branschregler från Säker Vatten,

Vi är en totalentreprenör som har trettio års erfarenhet bakom oss och helhetslösningar på era önskemål och behov. En av alla våra tjänster är just köksrenovering Lidingö så om du söker du ett pålitligt företag som genomför arbetet efter aktuella branschregler så har du kommit rätt.

 

 

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider