Köksrenovering lidingö

Köksrenovering lidingö, vilka är era önskemål?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Köksrenovering på Lidingö ? 

Att påbörja en köksrenovering kan upplevas med skräckblandad förtjusning. Det är mycket att ta hänsyn till, både det praktiska, stil och sedan val av entreprenör.
Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag som är i behov all hjälp med olika typer av byggprojekt och renovering. Är det exempelvis aktuellt med en köksrenovering Lidingö så kan vi givetvis erbjuda allt ifrån projektledare med stor kunskap inom området samt hantverkare som håller vad de lovar och som har den rätta rutinen för den här typen av uppdrag. 

När vi jobbar med köksrenovering Lidingö arbetar vi med problemfria lösningar som är bäst för kunden. Att alltid utföra arbetet korrekt utifrån gällande branschregler från Säker Vatten, 
Vi är en totalentreprenör som har trettio års erfarenhet bakom oss och helhetslösningar på era önskemål och behov. En av alla våra tjänster är just köksrenovering Lidingö så om du söker du ett pålitligt företag som genomför arbetet efter aktuella branschregler så har du kommit rätt.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

3 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

5 + 4 =