Köksrenovering Järfälla

 

Köksrenovering Järfälla? Vi skräddarsyr lösningen för just er!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Är ert kök i behov av en uppfräschning eller kanske rent av en större renovering? Oavsett vilket så kan vi erbjuda er skräddarsydda lösningar för er köksrenovering Järfälla. Söker du efter en totalentreprenör med allt under samma tak så har du kommit rätt. Att vi har helhetslösningar för dig som kund innebär att vi får en oumbärlig kontroll på hela processen, detta gör det oerhört smidigt för alla inblandade och spar en massa tid och pengar. Hos oss får kvalitativt arbeta utfört och som genomförs korrekt utifrån branschregler gällande från Säker Vatten, Byggkeramikrådet samt Byggmästareföreningen. Vi säkerställer er köksrenovering Järfälla på bästa sätt.

Kanske har du en tydlig idé om hur ditt nya kök ska utforma eller så kanske du vill ha mer hjälp. Exempelvis med design, planlösning, färg och materialval mm. Det är mycket att ta ställning till när det avser just köksrenovering. I denna djungel av frågeställningar så vägleder vi dig och du får flera förslag på hur du ska få ditt drömkök. Vi är mycket lyhörda och skräddarsyr lösningar utifrån just era förutsättningar. Vi på Entreprenadhuset finns med er från start till mål och lämnar er inte med några frågetecken.

Att göra om hemma eller kanske på företaget ska vara smidigt och kännas enkelt.

Man ska kunna lita på att det kommer duktiga och erfarna hantverkare som arbetar fackmannamässigt och professionellt. Tråkigt nog för branschen så finns det en del aktörer som tyvärr inte håller måttet och kan lämna garantier. Detta gör det inte säkert för dig som kund och det kan tyvärr bli en dyr historia på sikt. Var därför kräsen när du anlitar företag som ska utföra arbetet för din köksrenovering Järfälla!

På reco.se kan du ta del av omdömen som våra tidigare kunder har lämnat. Vi har många återkommande kunder som kommer tillbaka till oss när det är dags för nya projekt och det ser vi som det bästa betyget på att vi har gjort ett fantastiskt jobb!

Så när det är dags för er köksrenovering Järfälla kontakta oss Entreprenadhuset så är du i trygga händer.

 

 

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider