Köksrenovering Ekerö

Vi erbjuder helhetslösningar för köksrenovering Ekerö

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du massor av inspiration och visioner om hur ditt nya kök ska se ut? Samtidigt kan det vara svårt att veta om det går att genomföra rent praktiskt och med den befintliga planlösningen. Frågorna blir många och det är då vi på Entreprenadhuset presenterar oss. Vi har enorm rutin och gedigen kunskap av vår bransch, samt ett engagemang för att våra kunder ska få sin skräddarsydda lösning som passar bäst för sin köksrenovering Ekerö. Syftet med att vi erbjuder helhetslösningar är för att skapa trygghet för dig som kund och minimera missförstånd som annars kan uppkomma vid ett renoveringsprojekt.

 

När vi har träffats för en konsultation på den kommande arbetsplatsen har vi börjat på en tydlig bild av vilket köksprojekt just du är ute efter. Då kommer vi att kunna ge vårt förslag på en offert samt att vi kan sammanställa en plan för hur processen ska avlöpa. Om ni godkänner offerten så kan vi starta köksrenovering Ekerö som du väntat på.

Vi utför alltid vårt arbete fackmannamässigt och efter de rådande branschregler som gäller. Vi kan inte nog poängtera hur viktigt det är att anlita ett företag eller entreprenör som kan säkerställa och garantera att arbetet genomförs korrekt. Vi på Entreprenadhuset är ett pålitligt och rutinerat företag som kan lova er detta!

Varför ska ni välja just oss för er köksrenovering Ekerö? Jo, det kan vi med några enkla ord berätta för er:

  • Vi finns med er från planeringsstadiet till slutbesiktningen
  • Ni får en och samma kontaktperson under hela resans gång, personligt!
  • Vi har de bästa hantverkarna i branschen, rutinerade och med stor kunskap
  • Arbetet utförs fackmannamässigt och enligt gällande branschregler
  • Ni är i trygga händer hos våra hängivna och engagerade projektledare

Ni kommer inte att bli besvikna om ni vänder er till oss för er köksrenovering Ekerö, det är ett löfte från oss! Välkommen.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

11 + 7 =

Kontakta vår Entreprenad:

8 + 13 =