Köksrenovering Bromma

Kontakta oss för er köksrenovering Bromma!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Vid en köksrenovering kan det så väldigt olika ut, beroende på förutsättningar samt budget för projektet. Huruvida det är en mindre renovering där ni kanske bara tänkt att fräscha upp köket eller om det är mer omfattande köksrenovering Bromma på gång så kan vi självklart hjälpa er att hitta de bästa lösningarna för just ert projekt. Man kan lätt känna sig vilsen bland alla val som skall tas samt att det är svårt att se framför sig hur slutresultat kommer att bli. Vi är proffs detta med över trettio års rutin i branschen så vi kommer att guida dig igenom alla steg så du kan känna dig trygg och säker. Det ska vara roligt att genomföra sin köksrenovering Bromma!

Vi är ett pålitligt företag som alltid utför våra projekt utifrån gällande branschregler, detta är något ni bör vara kräsen med om ni anlitar hantverkare. Allt för att säkerställa det bästa slutresultat samt för att ni ska känna er lugn med att det finns försäkringar och garantier för arbetet. Tyvärr så finns det en del oseriösa företag på marknaden och man bör se upp med dessa. Vi garanterar att vi erbjuder er säkerhet samt att vi har rätt erfarenhet och kunskap av branschen. Även att arbetet genomförs fackmannamässigt samt att det utförs med branschregler från Byggmästareföreningen, Byggkeramikrådet samt Säker Vatten.

Alla frågeställningar ni har gällande till exempel leveranstid, kostnader samt tid för arbetet för er köksrenovering Bromma svarar vi på när vi har fått den information från er som vi behöver. Vi bokar in ett möte för en konsultation där vi träffas tillsammans med er på den kommande arbetsplatsen. Då kommer vi att få en tydlig bild av vad era visioner för ert nya kök är så då kan vi sätta igång en planerning samt presentera en offert för er köksrenovering Bromma. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er!

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

6 + 4 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 1 =