Köksrenovering Bromma

 

Kontakta oss för er köksrenovering Bromma!

Har du funderat på en köksrenovering i Bromma? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Vid en köksrenovering kan det så väldigt olika ut, beroende på förutsättningar samt budget för projektet. Huruvida det är en mindre renovering där ni kanske bara tänkt att fräscha upp köket eller om det är mer omfattande köksrenovering Bromma på gång så kan vi självklart hjälpa er att hitta de bästa lösningarna för just ert projekt. Man kan lätt känna sig vilsen bland alla val som skall tas samt att det är svårt att se framför sig hur slutresultat kommer att bli. Vi är proffs detta med över trettio års rutin i branschen så vi kommer att guida dig igenom alla steg så du kan känna dig trygg och säker. Det ska vara roligt att genomföra sin köksrenovering Bromma!

Vi kan garantera en riktigt lyckad köksrenovering i Bromma!

Vi är ett pålitligt företag som alltid utför våra projekt utifrån gällande branschregler, detta är något ni bör vara kräsen med om ni anlitar hantverkare. Allt för att säkerställa det bästa slutresultat samt för att ni ska känna er lugn med att det finns försäkringar och garantier för arbetet. Tyvärr så finns det en del oseriösa företag på marknaden och man bör se upp med dessa. Vi garanterar att vi erbjuder er säkerhet samt att vi har rätt erfarenhet och kunskap av branschen. Även att arbetet genomförs fackmannamässigt samt att det utförs med branschregler från Säker Vatten, Byggmästareföreningen och Byggkeramikrådet..

Alla frågeställningar ni har gällande till exempel leveranstid, kostnader samt tid för arbetet för er köksrenovering Bromma svarar vi på när vi har fått den information från er som vi behöver. Vi bokar in ett möte för en konsultation där vi träffas tillsammans med er på den kommande arbetsplatsen. Då kommer vi att få en tydlig bild av vad era visioner för ert nya kök är. Och då kan vi sätta igång en planerning samt presentera en offert för er köksrenovering Bromma. Kontakta oss redan idag så hjälper vi er! Kontakta oss här!

 

Köksrenovering Bromma
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider