Byggföretag område

Entreprenadhuset familjeföretag med

35 år erfarenhet i branschen!

Byggföretag område - Vi är experter på bygg

Entreprenadhuset har hjälpt många privatpersoner och företag i område med omnejd att renovera och har många nöjda kunder, läs våra omdömen på RECO.SE.Vi har egen personal inom bygg, möbelsnickeri, målning, plattsättning och VVS-arbeten. Alla våra medarbetare har stor kompetens inom byggnation där kvalitet och hållbarhet står i fokus.

Vid en renovering är en projektledare från oss med dig från planeringsstadiet till slutförd renovering. Projektledaren samordnar alla berörda yrkesgrupper som är involverade i din renovering och stöttar dig i de olika beslut som kan behövas att ta under renoveringens gång.

Entreprenadhuset är Våtrumsbehöriga och innehar Säker Vatten samt
Kollektivavtal. Alla våra medarbetare har ID06 och du får 10 års Garanti på våra utförda arbeten.

Hos oss är din renovering i Trygga Händer!

Vilka tjänster erbjuder vi som byggföretag i område

  • Totalrenovering av Er Villa, Radhus eller Lägenhet
  • Köksrenovering
  • Badrumsrenovering
  • Tillbyggnad och ombyggnad till ny planlösning
  • Renovering av ytskikt ex. Målning, tapetsering, golvläggning, läggning av klinkers
  • Fasadrenoveringar och byte av fönster samt dörrar
  • Etablering av Butik och Kontor
  • Stambyte till Bostadsrättsförening
  • Tillverkning av bokhyllor, garderobslösningar, receptionsdiskar, köksö, bardisk, elementskydd, hallmöbler, skrivbord m.m

Varför välja vårt byggföretag i Huddinge?

Att välja vårt byggföretag i Huddinge innebär att du får tillgång till ett team av erfarna och certifierade byggare som är engagerade i att leverera högkvalitativa resultat. Vi prioriterar noggrannhet och hållbarhet i alla våra projekt, vilket säkerställer att ditt byggprojekt utförs med största professionalism och omsorg. Dessutom erbjuder vi personlig service och skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov och önskemål. Med många nöjda kunder och framgångsrika projekt bakom oss, kan du lita på att vi levererar överlägsna byggtjänster som du kan vara stolt över.

Vårt byggföretag i Huddinge erbjuder anpassade lösningar

På vårt byggföretag i Huddinge förstår vi att varje projekt är unikt och kräver en skräddarsydd approach. Vi erbjuder anpassade lösningar som är specifikt utformade för att möta dina individuella behov och önskemål. Vårt team av erfarna byggare arbetar nära dig genom hela processen, från planering och design till genomförande och slutförande, för att säkerställa att resultatet överträffar dina förväntningar. Oavsett om det handlar om renoveringar, nybyggnationer eller specialprojekt, är vårt mål att leverera högkvalitativa och hållbara bygglösningar som du kan vara stolt över.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök & för offert!

Läs mer om våra renoveringar i område

totalrenovering
Totalrenovering
Platsbyggda möbler
Platsbyggda möbler
Totalentreprenad i Stockholm
Butiksetablering

Vanliga frågor till oss som byggföretag Huddinge

Kostnaden för att anlita vårt byggföretag varierar beroende på projektets omfattning och specifika krav. Vi erbjuder en kostnadsfri offert för att ge dig en exakt prisuppskattning baserat på dina unika behov.

Tidsramen för ett byggprojekt beror på projektets storlek och komplexitet. Vanligtvis kan mindre renoveringar ta några veckor, medan större projekt kan sträcka sig över flera månader.

Vi hanterar ett brett spektrum av byggprojekt, inklusive renoveringar, nybyggnationer, tillbyggnader och specialanpassade lösningar. Oavsett om det gäller bostäder eller kommersiella fastigheter, är vi redo att hjälpa till.

Processen börjar med en kostnadsfri konsultation där vi diskuterar dina behov och önskemål. Därefter skapar vi en detaljerad plan och tidslinje, genomför byggarbetet och avslutar med en noggrann genomgång för att säkerställa att allt uppfyller dina förväntningar.

Ja, många byggprojekt kräver tillstånd från lokala myndigheter. Vi hjälper dig att förstå vilka tillstånd som behövs och kan även assistera med ansökningsprocessen för att säkerställa att allt är i ordning innan arbetet börjar.

Offertförfrågan
close slider