Vi är ditt byggföretag i Bromma med totalentreprenad

Entreprenadhuset arbetar med helhetslösningar och totalentreprenad

Har ni ett företag och behöver få tag i ett byggföretag i Bromma, eller privatperson och söker efter ett byggföretag i Bromma? Oavsett vilket behöver ni säkert få tag i ett pålitligt och kunnigt byggföretag för renoveringar antingen utomhus eller inomhus. Entreprenadhuset erbjuder privatpersoner såväl som företag med kontor eller butik i Bromma alla slags renoveringar eller nybyggnationer för allt från butiksetableringar, skolor eller stambyte och köksrenovering, badrumsrenovering för privata fastighetsägare i Bromma.

Hos oss får ni helhetslösning och behöver inte jaga olika hantverkare för olika moment i en renovering. Vi erbjuder allt från rörmokare, montörer, hantverkare som kan kakla badrum och kök, montera köksinredning till målare, betongarbetare och elektriker. När ni anlitar Entreprenadhuset behöver ni inte tänka på resten, vi tar hand om allt som rör din renovering nybyggnation eller stambyte. Ta kontakt och få kostnadsfri offert!

Totalentreprenad i Bromma

För dig som har ett företag i Bromma och som behöver antingen en totalrenovering eller nybyggnation och som inte vill jaga olika firmor som tar hand om de olika delarna i renoveringen eller nybyggt finns Entreprenadhuset. Vi erbjuder alla våra kunder en totallösning för nybygget och renoveringen. Vi har över 30 års erfarenhet från arbete inom branschen. Hos oss arbetar hantverkare inom bygg, måleri, el och VVS. Behöver ni en ny butik i Bromma? Vi arbetar med butiksetableringar, bygger butiker i gallerior. Vi har kollektivavtal och ID 06. Det vi kan erbjuda är antingen att vi tar hand om allt, och då tar vi hand om upphandlingar av tjänster och underleverantörer. Vi tar hand om allt från start till mål så att du som vår kund inte behöver tänka på att projektet går i hamn och du kan öppna din nya butik exakt det datum som du önskar.

Totalrenovering i Bromma

Är du bostadsägare i Bromma och behöver en köksrenovering, badrumsrenovering eller vill bygga ett helt nytt hus? Vi är ditt byggföretag i Bromma som kan ta hand om all delar av den renovering som du önskar antingen utomhus, med fasaden, taket eller inomhus med renovering av badrum, sovrum, kök eller behöver bygga en ny trappa. Vi tar hand om allt. Antingen leder vi projektet, eller så agerar du byggledare och planerar allt. Vi tillhandahåller alla tjänster och material som krävs för projektet att få ditt hus eller bostad precis som du önskar det. Vi har hantverkare som är yrkeskunniga och erfarna. Vi har kollektivavtal och ID06 som säkerställer att alla papper är i ordning. Det enda som du som vår kund behöver bekymra dig över är hur du önskar att renoveringen eller nybygget ska se ut.

Välkommen att ta kontakt för en kostnadsfri offert!

Hitta till oss

    Offertförfrågan
    close slider