Totalentreprenad Stockholm

Entreprenadhuset – er totalentreprenör i Stockholm

Söker ni byggfirma i Stockholm som åtar sig totalentreprenad i Stockholm? Då ska ni anlita oss på Entreprenadhuset. Vi erbjuder det vi heter; entreprenad i Stockholm. Det innebär att vi kan erbjuder alla slags tjänster inom entreprenad, vi bygger nya hus, renoverar kök, badrum, utför stambyte, anpassar lokaler för ny verksamhet. Vi tar hand om allt när ni anlitar oss på Entreprenadhuset så att ni ska vara trygga när vi tar hand om allt som er totalentreprenör i Stockholm.

Vi har ett stort utbud av inredning som vi kan erbjuda. Det är inredning med ett lägre pris på exempelvis standardprodukter till mer exklusiva produkter och högre kvalitet.

Entreprenadhuset är känd för totalentreprenader

Vi är kända för våra stora projekt och har genomfört många totalentreprenader under årens lopp. Här har vi utfört totalentreprenader för butiksetableringar, byggt nya fastigheter och anpassat lokaler för nya verksamheter. Vi har under våra verksamma år tagit hand om allt från planering och projektering av nybyggnationer till olika ombyggnadsprojekt. Därför kan vi erbjuda totalentreprenad vid renovering av kök med allt inkluderat. Samma gäller även badrumsrenovering.

I Stockholm vänder vi oss både till privatpersoner och företag med erbjudande om våra tjänster. För totalentreprenad i Stockholm kan du lita på Entreprenadhuset!

Så går det till att anlita oss som totalentreprenör i Stockholm:

  • Ta kontakt med oss! Då kan vi boka in ett kostnadsfritt besök på den plats där ni önskar er den nya fastigheten i Stockholm. Det viktiga är att vi får se vision av det nya huset så att vi kan förverkliga det åt er.
  • Sedan presenterar vi vår arbetsgång och kostnad i en offert som vi presenterar för er, så att det inte kommer som en överraskning när allt är klart.
  • Tillsammans ingår vi avtal på när allt ska vara klart och vad ni önskar samt hur vi arbetar.
  • Vi tar hand om materialanskaffning, hantverkare, planering och utförande. Vi förvaltar er vision för totalentreprenaden och den nya fastigheten.
  • När allt är färdigbyggt kommer vi till sist ut för en slutbesiktning så att vi vet att allt är till belåtenhet –och ser till så att allt är städat efter att allt är klart.
Offertförfrågan
close slider