Totalentreprenad Bromma

Totalentreprenad Bromma

Entreprenadhuset finns för alla som söker en firma och som erbjuder totalentreprenad i Bromma. Vi på Entreprenadhuset erbjuder totalentreprenad för alla kunder som behöver en hantverksfirma som erbjuder helhetslösning i Bromma, och i övriga Storstockholm. Vi gör det eftersom många kunder efterfrågar en entreprenör som kan ta ansvar för nybyggnationer och renoveringar från ax till limpa. Vi tar hand om allt som krävs för att husbygget eller renoveringen ska blir klar.

Bygga nytt med totalentreprenad

Med vår helhetslösning behöver du som är vår kund inte fundera på vilken hantverksfirma som ni ska anlita, inte heller behöver ni fundera ut vilka material som ska användas eller när de ska beställas. Vi anlitar arkitekten som ska rita ert hus i Bromma. Vi upphandlar alla hantverkartjänster som krävs för att förverkliga tillbyggnaden. Under tiden som bygget av tillbyggnaden sker så ansvarar vi för att allt går planenligt. Vi informerar er om hur arbetet fortlöper och ni som är vår kund får engagera er så mycket ni själva önskar eller om ni inte vill det, är det också upp till er. Vill du bygga ett hus från grunden? Totalentreprenad i Bromma är den bästa lösningen för ditt byggprojekt, oavsett om det handlar om ett fristående familjehus eller ett flerbostadshus. Vi kan hjälpa dig att utföra projektering .

 

Renovera och anpassa lokal

Vi är även tillgängliga för renoveringsprojekt eller tillbyggnadstjänster. Vi utför totalentreprenader i Bromma för både privatpersoner och företag. Om du är ute efter att göra renoveringar i ditt hem är totalentreprenad i Bromma det bästa valet för dig eftersom allt sköts av oss från planering ända fram till färdigställande. Detta innebär att du som kund inte behöver tänka ut en byggplan, eller upphandla hantverkartjänster. Vi tar hand om hela planeringen, snickerier, målning, montering av inredning, dragning av elen och allt som ingår i renovering och byggnation. För dig som ska renovera kan du vara säker på att allt görs enligt din smak och att det passar ihop med resten av huset.

Om Entreprenadhuset

Vårt team har arbetat med totalentreprenader i Bromma under mer än 30 år. Det innebär att vi har kunskapen om att erbjuda våra kunder en helhetslösning med totalentreprenad för att du ska få allt som du behöver för ditt byggprojekt, oavsett om det är för att bygga ett nytt hus eller behöver renovera ditt hus. Vi vänder oss både till privatpersoner och företag som kanske behöver en butiksetablering. Ta gärna kontakt med oss, då kommer vi hem till dig eller till ert kontor, och erbjuder kostnadsfri offert. Då kan vi berätta hur vi jobbar för att du ska känna dig trygg med vår arbetsprocess och vi tar hand om allt så att du slipper oroa dig och i stället kan känna dig trygg med alla våra tjänster. När vi har kommit överens om hud du önskar det, inleder vi sedan vår byggprocess och planerar allt i rätt ordning. Vi slutför arbetet och ser till att besiktiga bygget eller renoveringen efteråt så att du verkligen är nöjd när arbetet är avslutat.

Offertförfrågan
close slider