Tillbyggnad Bromma

Tillbyggnad Bromma

Behöver du en tillbyggnad på ditt hus i Bromma? Har du kanske ett företag med kontor i Bromma och som växer? I så fall gratulerar vi till er företagsväxt. Det är fantastiskt att bli ett allt större företag. Blir personalen fler, behöver man göra kök och personalrum större. Kanske ni redan har ett kontor, personalutrymme och en byggnad som behöver en tillbyggnad? Då kan vi erbjuda lösningar på tillbyggnad i Bromma. För att tillbyggnaden ska bli så bra som möjligt och smälta in i den övriga byggnaden har vi en arbetsprocess för detta.

Det krävs för tillbyggnad i Bromma

  • Bygglov – om ni önskar det kan vi ta hand om ansökan och administration av ert bygglov. På så sätt behöver ni inte oroa er över det. Vi som ska arbeta med tillbyggnaden eller lokalanpassningen vet vad som krävs för bygglovet.
  • Prospektering – vi gör en utförlig prospektering och lägger upp hela planeringen av tillbyggnaden så att allt ska ske i rätt tid och så effektivt som möjligt.
  • Upphandling – vi sköter upphandling av alla tjänster, så att du inte ska behöva ta kontakt med olika firmor för er tillbyggnad i Bromma. Vi sköter allt sådant. Du behöver heller inte se till att material finns på plats. Det tar vi hand om.
  • Byggstart – vi startar bygget på utsatt tid och använder tiden så effektivt som möjligt. Under tiden som arbetet med tillbyggnaden sker, ser vi till att informera er så att ni alltid vet vad som pågår.
  • Avslut – när arbetet med tillbyggnaden är klar, gör vi en slutbesiktning så att alla delar är på plats och så att du som vår kund är nöjd med din nya tillbyggnad i Bromma.

Vi erbjuder helhetslösningar

Vi på Entreprenadhuset erbjuder totalentreprenad för alla kunder som behöver en tillbyggnad i Bromma, och i övriga Storstockholm. Vi gör det eftersom många kunder efterfrågar en entreprenör som kan ta ansvar för tillbyggnaden och nybyggnationer från ax till limpa. Vi tar hand om allt som krävs för att huset eller tillbyggnaden ska blir klar. Om du vill att tillbyggnaden ska ske snabbt har vi 30 års erfarenhet av att bygga tillbyggnader som kan ta upp till sex månader. Vi bygger också betongväggar och fundament som är mycket hållbara och av hög kvalitet.

Med vår helhetslösning behöver du som är vår kund inte fundera på vilken hantverksfirma som ni ska anlita, inte heller behöver ni fundera ut vilka material som ska användas eller när de ska beställas. Vi anlitar arkitekten som ska rita er tillbyggnad i Bromma. Vi upphandlar alla hantverkartjänster som krävs för att förverkliga tillbyggnaden. Under tiden som bygget av tillbyggnaden sker så ansvarar vi för att allt går planenligt. Vi informerar er om hur arbetet fortlöper och ni som är vår kund får engagera er så mycket ni själva önskar eller om ni inte vill det, är det också upp till er.

Vi tar hand om allt och det enda som ni behöver tänka på är hur ni önskar att er tillbyggnad ska ske.

Offertförfrågan
close slider