Fixa din badrumsrenovering

Dags renovera badrummet? Vid en badrumsrenovering är det mycket att tänka på. Här kommer en kort guide!

– Fundera på hur ni vill använda ert badrum. Vilka funktioner önskar ni? Vill ni ha dusch, badkar eller både och? Vill ni ha plats för tvättmaskin och torktumlare och behöver dessa fungera som en avlastningsyta eller passar det bättre med en tvättpelare? Planering av badrummet är viktigt för att få ett lyckat resultat. När det är dags att ta kontakt med hantverkare är det bra att ha en ungefärlig uppfattning om hur ni vill att badrummet ska fungera för att erhålla en offert som överensstämmer med er vision.

– Det finns nästintill oändligt med kakel och klinker att välja mellan. Fundera på vad ni tycker är fint och vad som passar er i underhåll och stil. Dra nytta av den kunskap som personalen i badrumsbutikerna har. De kan komma med mycket tips och råd som man inte tänkt på själv.

Ta hjälp från proffsiga hantverkare

– Var noga med att de hantverkare ni tar hjälp av kan påvisa att de har rätt behörighet, dvs. att de jobbar enligt de riktlinjer som branschorganisationerna har fastställt, så som ”Säker Vatten” och ”Byggkeramikrådet”. Rätt behörighet säkerställer kvalitet vid utförande. Kvalitet är viktigt vid renovering av badrum då badrummet är ett rum som används mycket och ska hålla över lång tid.

– När ni köper in renoveringstjänsten från en entreprenör är det bra att se till att det finns avtal om start- och slutdatum samt vad som ingår och eventuellt inte ingår i offerten. Säkerställ även att entreprenören i samband med slutfört arbete kan överlämna ett ”Våtrumscertifikat”. Våtrumscertifikatet fungerar som en garanti om något bekymmer skulle uppstå i framtiden.

Vill ni ha hjälp med renovering av ert badrum? Hos oss kan ni tryggt få hjälp med planering, samt renovering av ert badrum. Vi hjälper er hela vägen från vision till verklighet! Kontakta oss för mer information Här!

Offertförfrågan
close slider