Smidesglaspartier Stockholm

Praktiska och stilrena smidesglaspartier Stockholm!

Letar du efter snygga smidesglaspartier Stockholm av hög kvalitet? Då har du kommit rätt! Vi på Entrepernadhuset sammarbetar nämligen med Stolt Smide Ab. De är ett familjeägt företag som tillverkar måttanpassade väggar, dörrar och glaspartier. De hjälper er med allt från design, mått anpassning till produktion. Därefter monterar våra hantverkare dessa utefter dina önskemål. Det finns många olika lösningar på vad man kan göra om man vill ha ett extra sovrum, vägg mellan kök och vardagsrum. Stolt Smide AB har en passion för raka linjer och tidlös design, och levererar Sveriges mest kvalitativa och designesäkra inom smide.

Deras specialitet är handgjorda och måttanpassade glaspartier Stockholm. De prioriterar att alla deras glaspartier ska vara helt måttanpassade för att det ska se enhetligt ut, samt att du som kund får vara med och bestämma. Stolt Smide AB designar helt efter dina direktiv! Du kan lita på att arbetet blir professionellt utfört eftersom de ha över tio års erfarenhet inom ämnet. Man skulle nästan kunna säga att de har det här med smide i blodet eftersom familjeföretaget har verkat inom smide i mer än 40 år.

Att dela av ett stort rum med smidesglaspartier i Stockholm för ett nytt rum eller avdelning upplevs mycket luftigare.

Varje glasruta i deras robusta smidesglaspartier i Stockholm är omsorgsfullt och noggrant utskuren. Sedan skruvas de fast i karmens stomme med hjälp av handsmidda ramar. Materialen är alltid av högsta kvalitet där gångjärnen är svetsade för att du ska få en inredningsdetalj som kan åldras med värdighet. Väggen är tillverkad av stål som sedan pulverlackeras i valfri kulör.

Är du intresserad en en smalare modell så har de en tidlös design av ”slim”. Modellen Slim görs med större glaspartier och utanpåliggande spröjs. Dem smalare spröjsen gör att väggen upplevs mer förfinad i sin karaktär gentemot den robusta modellen.

Kontakta oss för att börja med planeringen!

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

Varför anlita Entreprenadhuset?

30 års erfarenhet

Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

Trygga händer

Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

Bred kompetens

Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

Offertförfrågan
close slider