Skiljevägg i glas Stockholm

Göra om ett till två rum med skiljevägg av glas

Funderar du på att dela av ett rum till två med hjälp av en Skiljevägg i glas Stockholm? Eller du kanske vill slå ut en existerande vägg för att byta ut den mot en glasvägg? Med skiljeväggar i glas blir rummet mer ljust och öppet, och vi kan hjälpa dig hela vägen dit! Vi på Entrepernadhuset har nämligen ett samarbete med Stolt Smide Ab. Stolt Smide AB är ett familjeägt företag som tillverkar måttanpassade väggar, dörrar och glaspartier. De hjälper er med allt från design, mått anpassning till produktion. Därefter monterar våra hantverkare dessa. Det finns många olika lösningar på vad man kan göra om man vill ha ett extra sovrum, vägg mellan kök och vardagsrum. Stolt Smide AB har en passion för raka linjer och tidlös design, och levererar Sveriges mest kvalitativa och designesäkra inom smide.

De designer helt efter dina direktiv! Du kan lita på att arbetet blir professionellt utfört eftersom de ha över tio års erfarenhet inom ämnet. Man skulle nästan kunna säga att de har det här med smide i blodet eftersom familjeföretaget har verkat inom smide i mer än 40 år.

Deras specialitet är handgjorda och måttanpassade skiljeväggar i glas. De prioriterar att alla deras olika glaspartier ska vara helt måttanpassade för att det ska se enhetligt ut, samt att du som kund får vara med och bestämma.

Dela av ett rum med skiljeväggar i glas gör rummet luftigare

Varje glasruta i deras robusta glaspartier är omsorgsfullt och noggrant utskuren. Sedan skruvas de fast i karmens stomme med hjälp av handsmidda ramar. Materialen är alltid av högsta kvalitet där gångjärnen är svetsade för att du ska få en inredningsdetalj som kan åldras med värdighet. Väggen är tillverkad av stål som sedan pulverlackeras i valfri kulör.

Är du intresserad en en smalare modell så har de en tidlös design av ”slim”. Modellen Slim görs med större glaspartier och utanpåliggande spröjs. Dem smalare spröjsen gör att väggen upplevs mer förfinad i sin karaktär gentemot den robusta modellen.  När Stolt Smide AB har hjälpt dig att hitta den perfekta skiljeväggen så hjälper vi dig att montera väggen, snyggt och säkert!

Kontakta oss för att börja med planeringen!

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta Entreprenadhuset för offert

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  35 års erfarenhet

  Familjeföretag med 35 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider