Glaspartier Stockholm

Snygga och kvalitetssäkra glaspartier Stockholm!

Är du ute efter glaspartier Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi på Entrepernadhuset har nämligen ett samarbete med Stolt Smide Ab. Stolt Smide AB är ett familjeägt företag som tillverkar måttanpassade väggar, dörrar och glaspartier. De hjälper er med allt från design, mått anpassning till produktion. Därefter monterar våra hantverkare dessa. Det finns många olika lösningar på vad man kan göra om man vill ha ett extra sovrum, vägg mellan kök och vardagsrum. Stolt Smide AB har en passion för raka linjer och tidlös design, och levererar Sveriges mest kvalitativa och designesäkra inom smide.

Deras specialitet är handgjorda och måttanpassade glaspartier Stockholm. De prioriterar att alla deras glaspartier ska vara helt måttanpassade för att det ska se enhetligt ut, samt att du som kund får vara med och bestämma. De designer helt efter dina direktiv! Du kan lita på att arbetet blir professionellt utfört eftersom de ha över tio års erfarenhet inom ämnet. Man skulle nästan kunna säga att de har det här med smide i blodet eftersom familjeföretaget har verkat inom smide i mer än 40 år.

Att dela av ett stort rum med ett glasparti för ett nytt rum eller avdelning upplevs mycket luftigare. Därför bör du välja glaspartier Stockholm

Varje glasruta i deras robusta glaspartier i Stockholm är omsorgsfullt utskuren för att sedan skruvas fast i karmens stomme med hjälp av handsmidda ramar. Väggen är tillverkad av stål som sedan pulverlackeras i valfri kulör. Materialen är alltid av högsta kvalitet där gångjärnen är svetsade för att du ska få en inredningsdetalj som kan åldras med värdighet.

Är du intresserad en en smalare modell så har de en tidlös design av ”slim”. Modellen Slim görs med större glaspartier och utanpåliggande spröjs. Dem smalare spröjsen gör att väggen upplevs mer förfinad i sin karaktär gentemot den robusta modellen.

Kontakta oss för att börja med planeringen!

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta Entreprenadhuset för offert

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  35 års erfarenhet

  Familjeföretag med 35 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider