Lägenhetsrenovering område

Vi har lång erfarenhet av total renovering av Lägenheter!

Vi är experter på lägenhetsrenovering i område

Entreprenadhuset har utfört många Lägenhetsrenoveringar i område med omnejd, läs våra omdömen på RECO.se. Med 35 års erfarenhet i branschen och egen personal med stor kompetens inom olika områden kan vi hjälpa dig med många olika slag utav renoveringar.Vi har stor erfarenhet av totalrenoveringar där man flyttar köket och slår samman det med vardagsrummet för att få öppen planlösning och ett extra sovrum eller arbetsrum. I vår personalstyrka finns snickare, plattsättare, målare och VVS montör med Våtrumscertifikat och Säker Vatten. Vi har hjälpt många med Badrumsrenoveringar för att få ett större badrum och kunna maximera ytan så att tvättmaskinen får plats i det nya badrummet. Målning, tapetsering, golvläggning, plattsättning och platsbyggda möbler är andra exempel på utförda renoveringar. Kontakta oss för ett första kostnadsfritt möte.

Varför välja oss för lägenhetsrenovering i Stockholm?

Att välja oss för din lägenhetsrenovering i Stockholm innebär att du får tillgång till ett erfaret och dedikerat team som sätter dina behov och önskemål i centrum. Vi erbjuder en helhetslösning från design och planering till genomförande och slutkontroll, vilket säkerställer att ditt projekt utförs med högsta kvalitet och noggrannhet. Våra certifierade hantverkare använder endast de bästa materialen för att garantera hållbara och estetiskt tilltalande resultat. Med oss kan du känna dig trygg genom hela renoveringsprocessen, från start till mål.

Anpassade lösningar för lägenhetsrenovering i Stockholm

Vi erbjuder anpassade lösningar för lägenhetsrenovering i Stockholm som är skräddarsydda för att möta dina unika behov och önskemål. Oavsett om du vill modernisera ditt kök, uppdatera ditt badrum eller genomföra en totalrenovering, arbetar vårt erfarna team nära dig för att säkerställa att varje detalj överensstämmer med din vision. Med vårt fokus på kvalitet och hållbarhet använder vi högkvalitativa material och den senaste tekniken för att skapa ett resultat som inte bara är estetiskt tilltalande utan också långvarigt och funktionellt.

Läs mer om våra renoveringar i område

målare
Inomhusmålning
Platsbyggda möbler
Platsbyggda möbler
Tapetsering
Tapetsering

Vanliga frågor kring lägenhetsrenovering i Stockholm

Tidsramen för en lägenhetsrenovering varierar beroende på projektets omfattning och specifika krav. Generellt kan mindre renoveringar ta några veckor medan mer omfattande renoveringar kan sträcka sig över flera månader.

Kostnaden beror på storleken på lägenheten och typen av renovering som krävs. Vi erbjuder kostnadsfria offertförfrågningar för att ge dig en tydlig prisuppskattning baserat på dina behov.

Vissa typer av renoveringar kan kräva tillstånd från lokala myndigheter eller bostadsrättsföreningen. Vi hjälper dig att förstå vilka tillstånd som behövs och kan assistera med ansökningsprocessen.

Ja, vi erbjuder omfattande design- och planeringstjänster för att säkerställa att din renovering uppfyller dina estetiska och funktionella krav.

Våra erfarna och certifierade hantverkare garanterar högsta kvalitet i varje projekt. Vi ger även garanti på vårt arbete för att säkerställa din trygghet.

Offertförfrågan
close slider