Fasadmålning Bromma

Fasadmålning Bromma 

Vi erbjuder fasadmålning i Bromma för privatpersoner och företag. Fasadmålning är ett utmärkt sätt att förnya ditt hems exteriör. Vårt team av sakkunniga målare är redo att hjälpa dig att uppnå det utseende du vill ha med våra effektiva fasadmålningstjänster i Bromma.
Vi erbjuder målningsarbeten av högsta kvalitet och arbetar med de bästa material som finns på marknaden. Du som kund ska känna dig trygg med att vi tar hand om hela fasaden när vi erbjuder fasadmålning.

Så arbetar vi med fasadmålning i Bromma

Att måla om huset är ett stort projekt som tar tid och kräver goda kunskaper. Det är viktigt att man börjar planera i tid då man helst ska utföra arbetet när det är bäst förutsättningar med vädret. Vi hjälper gärna till med färgsättning om man känner sig osäker, en viktig detalj är att man ser över om det finns några restriktioner på kulörer i området där man bor. Färgvalen bör skapa harmoni med omgivningen. Låt proffsen göra jobbet så slipper du ägna någon tanke gällande ommålning av hus på många år framöver. Även fönster och dörrar behöver målas om inom sin tid så detta är bra att se över när man tänker måla om huset.

Entreprenadhuset i Bromma hjälper dig med alla utomhusmålningar så som fasad, grund, tak, fönster, staket, altan och dörrar. Att måla om fasaden på huset med alla tillhörande fönster och dörrar är det enda sättet att se till så att värdet på huset inte sjunker. Ett hus som är väl skött gör dig som fastighetsägare att du egentligen kan sälja huset när som helst. Dessutom gläder det dig som husägare att komma hem till ett hus som är snyggt och välbevarat. Ett välskött hus imponerar även på era gäster och grannar. Det höjer trivseln både för dig själv och alla i grannskapet. Fasadmålning Bromma är den bästa lösningen för människor som vill måla om sitt hus. Fasadmålning i Bromma är viktigt eftersom det ger din exteriör ett nytt utseende som gör dig stolt över både dig själv och ditt hem, oavsett om du bor där ensam eller med familjemedlemmar.

Stort projekt måla om fasad

Vid en fasadmålning går vi alltid noggrant till väga. Här är det många saker att tänka på inför fasadmålningen. Så här arbetar vi:

  • Vi ser över hela huset och behoven av renovering av fasad. Beroende på det material som fasaden är byggd med så ser vi till att avlägsna skadat eller utslitet material.

  • När väl allt slitet material eller skador är åtgärdade sätter vi igång med fasadmålningen.

  • Vi målar om fönster och dörrar. Sedan målar vi hela fasaden. Om du önskar det så målar vi även grunden, trappor och verandor, altaner etc.

  • När hela fasadmålningen är slutförd, gör vi en slutbesiktning så att vi vet att du som kund är nöjd med arbetet och att allt är i sin ordning.

Offertförfrågan
close slider