Snickare Täby

 

Behöver du hjälp att hitta skickliga Snickare Täby?

Snickare i Täby? Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Täby

Är det hög tid för att anlita snickare Täby för renoveringen till ert hus?

Behöver ni hjälp med att komma fram till vad som fungerar mest optimalt hos just er? Våra projektledare är de bästa i branschen och vår ambition är att alltid leverera ett felfritt slutresultat till dig som kund. För att lyckas med det så ser vi till att arbeta med högkvalitativa material samt att vi har rutinerade och kunniga snickare Täby. Vi är med er hela vägen, från planeringstadiet till slutbesiktningen. En omsorgsfull konsultation tillsammans med er på den kommande arbetsplatsen lägger grunden för ett optimalt slutresultat. Oavsett om det gäller privatperson eller företag som vill anlita oss så utför vi allt från:

 • Renovering
 • Om – tillbyggnad
 • Projektledning
 • Målning, både invändigt och utvändigt
 • Specialister på våtrum

Vi erbjuder totalentreprenad, helhetslösningar av byggprojekt är något vi är skickliga och erfarna inom. När det kommer till prisbild så kan vi garantera att vi är jämförbara med andra aktörer i branschen som är seriösa och som kan sin sak.

Ett bra tips är att kontakta oss på Entreprenadhuset så kan vi vägleda dig genom de olika frågor du har gällande ditt kommande projekt och hur du anlitar snickare Täby. Vi har lösningar och de rätta projektledarna som får dina visioner och önskningar att uppfyllas. Med vår kännedom om branschen, där våra trettio års erfarenhet kommer till rätta så kommer vi att lyckas med att göra er nöjda. På reco.se kan ni ta del av våra tidigare kunders omdömen angående utförda projekt av oss. Vi är ödmjukt stolta över de positiva recensionerna! Från vårt håll ligger det alltid hårt arbete, fullhjärtat engagemang och yttersta noggranhet bakom dessa projekt. Hos oss hittar ni alltid de mest hängivna hantverkare som är villiga att göra det ultimata jobbet hos er. Våra snickare i Täby levererar felfritt arbete gång efter gång, ni kommer inte att bli besvikna.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider