Snickare Solna

Söker ni skickliga och erfarna snickare Solna?

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Är det dags att renovera eller har ni planer på en tillbyggnad men det finns en osäkerhet gällande vad ni ska välja för snickare Solna? Alternativen är många och det är flera saker att ta hänsyn till när det kommer till val av hantverkare och byggföretag.

Har du funderingar på vad som gäller angående garantier samt huruvida hantverkare följer branschråd? Lugn, nu har du hittat rätt, nämligen till oss på Entreprenadhuset!

Vi hjälper er att reda ut de dilemman ni står inför och ser till att skräddarsy lösningar som passar just er. Att anlita snickare Solna ska kännas tryggt och säkert!

 

Vi kommer i samråd med er fram till vad som behövs göras när det avser era önskningar när det gäller projektet och snickare Solna. Med över trettio års erfarenhet så har vi har samlat på oss en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen.

Om ni har funderingar på prisbilden så bokar vi gärna ett möte där vi efter att ha lyssnat på era behov kan återkomma med en offert. Den skickas till er via mail inom 1-2 veckor.

Vi på Entreprenadhuset är stolta över våra hantverkare och vår ambition är att kunden ska bli mycket nöjd efter att ha anlitat oss för sina projekt. Vi har lösningen på era visioner oavsett om det är ett mindre byggprojekt där hemma eller något av större karaktär som kräver mer. Vi tummar aldrig på kvalité, varken när det handlar om material eller duktiga snickare Solna. Vi håller vad vi lovar!

På reco.se kan ni läsa våra tidigare kunders omdömen efter att vi har utfört arbetet hos dem med hjärta, engagemang och stor mängd kunskap. Tveka inte utan ta kontakt med oss på www.entreprenadhuset.se redan idag så guidar vi dig rätt för att anlita rätt snickare Solna.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

1 + 8 =

Kontakta vår Entreprenad:

10 + 7 =