Snickare Solna

 

Söker ni skickliga och erfarna snickare Solna?

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Snickare Solna

Är det dags att renovera eller har ni planer på en tillbyggnad men det finns en osäkerhet gällande vad ni ska välja för snickare Solna? Alternativen är många och det är flera saker att ta hänsyn till när det kommer till val av hantverkare och byggföretag.

Har du funderingar på vad som gäller angående garantier samt huruvida hantverkare följer branschråd? Lugn, nu har du hittat rätt, nämligen till oss på Entreprenadhuset!

Vi hjälper er att reda ut de dilemman ni står inför och ser till att skräddarsy lösningar som passar just er. Att anlita snickare Solna ska kännas tryggt och säkert!

Vi kommer i samråd med er fram till vad som behövs göras när det avser era önskningar när det gäller projektet och snickare Solna. Med över trettio års erfarenhet så har vi har samlat på oss en gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen.

Om ni har funderingar på prisbilden så bokar vi gärna ett möte där vi efter att ha lyssnat på era behov kan återkomma med en offert. Den skickas till er via mail inom 1-2 veckor.

Vi på Entreprenadhuset är stolta över våra hantverkare och vår ambition är att kunden ska bli mycket nöjd efter att ha anlitat oss för sina projekt. Vi har lösningen på era visioner oavsett om det är ett mindre byggprojekt där hemma eller något av större karaktär som kräver mer. Vi tummar aldrig på kvalité, varken när det handlar om material eller duktiga snickare Solna. Vi håller vad vi lovar!

På reco.se kan ni läsa våra tidigare kunders omdömen efter att vi har utfört arbetet hos dem med hjärta, engagemang och stor mängd kunskap. Tveka inte utan ta kontakt med oss på www.www.entreprenadhuset.se redan idag så guidar vi dig rätt för att anlita rätt snickare i Solna.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider