Entreprenadhuset

I Entreprenadhuset i Bromma har vi samlat allt du behöver för dina byggprojekt. Här kan du besöka vår badrumsbutik och få designförslag, eller ordna en helhetslösning till din renovering. Entreprenadhuset hjälper dig med allt från golv till tak.

Tre företag, ett hus
I Entreprenadhuset hittar du våra tre företag: Duvbo Bygg AB, Duvbo Kakel AB och Duvbo Måleri AB. Du slipper alltså åka runt halva stan för att sy ihop ditt byggprojekt – allt finns på ett och samma ställe. Det gör oss unika i Bromma-området.

Totalentreprenad för företag och privatkunder
Entreprenadhuset utför totalentreprenad för såväl privatkunder som företag. Vi planerar och säkerställer process och produkt genom vårt kvalitetssystem. Samtidigt dokumenterar vi allt vi gör och leder arbetet aktivt.

Vi har ett stort kontaktnät och kan erbjuda ett komplett ombyggnadsförslag även inom el, vvs, ventilation, mattläggning och målning. Tack vare långvarigt samarbete kan vi garantera toppkvalitet på samtliga hantverksarbeten.

Lång erfarenhet och stor kompetens
Duvbo Bygg AB grundades 1987 och vi har idag kompetens inom hela arbetsområdet. Till våra trumfkort hör brett kunnande inom tillverkning och byggnation med trä, spetskompetens inom Kök och ombyggnad, egna våtrumscertifierade plattsättare enligt Byggkeramikrådets branschregler.

Arbetsmiljö
För oss är arbetsmiljöfrågor viktiga. Vi arbetar därför ständigt med att förbättra arbetsmetoder och arbetsmiljö, samt att vidareutbilda personal.
Vi har kollektivavtal genom Byggmästarföreningen.