Måleriföretag Sundbyberg

 

Inled ett samarbete med Måleriföretag Sundbyberg

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Vet du någon som söker ett serviceinriktat måleriföretag Sundbyberg som ser till kundens behov?

När du vänder dig till måleriföretag Sundbyberg börjar du definitivt i rätt ände. Varför? Jo, vi har ”det där”, alltifrån extraordinär kunskap för jobb som kräver branschkompetens till känsla för service där kunden känner sig nöjd och positivt överraskad över resultatet.

Våra medarbetares erfarenhet hjälper oss att nå vårt mål med att en nöjd kund gärna föreslår oss till vänner och bekanta. Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Vi tar hand om dina önskemål och krav, så låt fantasin flöda redan nu och vänta inte med att kontakta oss.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar det du önskar, låt oss visa det. Entreprenadhuset jobbar uteslutande med kvalitativt material för bästa resultat och livslängd, en självklarhet för måleriföretag Sundbyberg. Du kommer enbart ha en kontaktperson, varför krångla till det med missförstånd tänker vi. Bäst beskrivs vårt arbete med dessa punkter:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

När du kontaktar ditt meriterade måleriföretag Sundbyberg så har vi ett brett utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt specifika utformning utifrån dina önskemål och behov. Vi är måleriföretag Sundbyberg med förslag på bästa resultat, läs mer av våra recensioner på reco.se och bedöm själv om vi är rätt hantverkare för dig. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är inte förhandlingsbart! Så låt ditt måleriföretag Sundbyberg göra jobbet. Vår affärsidé är att vi inte är nöjda förrän kunden är nöjd, det har visat sig vara framgångsrikt hittills och det tummar vi gärna inte på.

 

 

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

Varför anlita Entreprenadhuset?

30 års erfarenhet

Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

Trygga händer

Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

Bred kompetens

Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

Offertförfrågan
close slider