Måleriföretag Stockholm

Låt oss hjälpa dig med rätt måleriföretag Stockholm, för enkelhetens skull!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Letar du eller rent av ditt företag efter ett genuint måleriföretag Stockholm? Vi bygger, projekterar och är lösningen, allt ifrån det lilla till den mer omfattande ombyggnation av ditt privata eller företagsprojekt i Stockholm. Vi, dvs entreprenadhuset, tycker det är viktigt att alla våra kunder känner trygghet och lugn med vår familjära inställning till våra uppdrag. Vi ger dig en och samma kontaktperson från start till mål eftersom du säkert värdesätter den personliga kontakten. Enklast beskrivs måleriföretag Stockholm entreprenad på följande sätt:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

 

Måleriföretag Stockholm finns det gott om men vi anser att du ska vara kräsen. Erbjuder de säkerhet? Kan de verkligen branschen? Har de rätt erfarenhet? Om svaret är ja kan du vara lugn. Vi däremot garantier att vi har allt av detta och jobbar med branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Allt för att du som kund ska känna att allt utförs fackmannamässigt utfört från första penseldraget.

När du kommer i kontakt med måleriföretag Stockholm så erbjuds du hjälp med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi er med att hitta din unika lösning utifrån dina önskemål och behov. Vi är ditt måleriföretag Stockholm och tipsar gärna om våra fina recensioner från tidigare kunder på reco.se. Vår målsättning är att ni ska vara utomordentligt nöjda med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering och vårt måleriföretag Stockholm. Vårt engagemang och kunskap som främsta signum gör oss närmast till ditt självklara val av er ombyggnation. Vi ser till att boka en träff för att få den exakta bilden av era önskemål och högt ställda mål med er renovering.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

8 + 11 =

Kontakta vår Entreprenad:

9 + 12 =