Måleriföretag Solna

Måleriföretag Solna, för din skull!

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Söker du eller ditt företag efter ett måleriföretag Solna med rätt kunskap? Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar och levererar, allt ifrån den mindre och stora renoveringen av dina drömmar. Entreprenadhuset betonar vikten av förtroende, trygghet och lugn i ett samarbete mellan uppdragsgivare och måleriföretag Solna. Därför har du en och samma kontaktperson från början till slut för självklarhetens skull. Enklast beskrivs vår entreprenad genom dessa punkter:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

 

Ditt måleriföretag Solna kommer gärna med överraskningar, men låt dessa vara trevliga istället för tråkiga. Vi påstår att vi verkligen kan branschen, vi har mångårig gemensam erfarenhet och vi varken vill eller vågar tumma på kvalitén, detta för att behålla och förstärka vårt varumärke. Luta dig tillbaka, slappna av så lovar vi att göra ett utmärkt jobb. Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Detta gör att du som kund slipper bekymra dej för någonting, så börja njut av ditt kommande projekt redan nu!

När du lärt känna ditt måleriföretag Solna så står vi till tjänst med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta dina drömmars lösning utifrån dina önskemål och behov. Vi är måleriföretag Solna med tips och idéer och du får gärna läsa mer om våra fina recensioner på reco.se. Vårt mål är att du ska vara oerhört nöjd med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering och utförda arbete hos ditt måleriföretag Solna. Vår företagsidé är engagemang och kunskap som främsta vapen. Detta gör oss givetvis stolta. Låt oss bli stolta tillsammans efter ett gediget och väl utfört arbete med ditt projekt.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

8 + 12 =

Kontakta vår Entreprenad:

7 + 4 =