Måleriföretag Solna

 

Måleriföretag Solna, för din skull!

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Måleriföretag Solna

Söker du eller ditt företag efter ett måleriföretag Solna med rätt kunskap? Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar och levererar, allt ifrån den mindre och stora renoveringen av dina drömmar. Entreprenadhuset betonar vikten av förtroende, trygghet och lugn i ett samarbete mellan uppdragsgivare och måleriföretag Solna. Därför har du en och samma kontaktperson från början till slut för självklarhetens skull. Enklast beskrivs vår entreprenad genom dessa punkter:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Ditt måleriföretag Solna kommer gärna med överraskningar, men låt dessa vara trevliga istället för tråkiga. Vi påstår att vi verkligen kan branschen, vi har mångårig gemensam erfarenhet och vi varken vill eller vågar tumma på kvalitén, detta för att behålla och förstärka vårt varumärke. Luta dig tillbaka, slappna av så lovar vi att göra ett utmärkt jobb. Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Detta gör att du som kund slipper bekymra dej för någonting, så börja njut av ditt kommande projekt redan nu!

När du lärt känna ditt måleriföretag Solna så står vi till tjänst med allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta dina drömmars lösning utifrån dina önskemål och behov. Vi är måleriföretag Solna med tips och idéer och du får gärna läsa mer om våra fina recensioner på reco.se. Vårt mål är att du ska vara oerhört nöjd med allt ifrån vårt kundbemötande, projektering och utförda arbete hos ditt måleriföretag Solna. Vår företagsidé är engagemang och kunskap som främsta vapen. Detta gör oss givetvis stolta. Låt oss bli stolta tillsammans efter ett gediget och väl utfört arbete med ditt projekt.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider