Måleriföretag Järfälla

Ditt Måleriföretag Järfälla

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Har du funderat på att anlita ett måleriföretag Järfälla med rätt kompetens? Grattis, vi vill påstå att du kommit till rätt företag.

Av erfarenhet vet vi att man ibland går och drar på beslutet att renovera för man vill varken bli lurad eller mötas av ett negativt slutresultat. Vi sätter stopp för det!

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar och levererar, alltifrån den mindre och stora renoveringen av dina drömmar. Entreprenadhuset står för förtroende och trygghet när det gäller kontakten mellan uppdragsgivare och måleriföretag Järfälla. Det är bl a därför du ges en kontaktperson från början till slut. Vårt sätt att arbeta förklaras på följande sätt:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

 

Måleriföretag Järfälla kommer gärna med förslag om du är rådvill över val av material.

Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Detta gör att du som kund slipper bekymra dej för någonting, så vårat tips är att du inte väntar längre, kontakta oss gärna.

När du lärt känna ditt måleriföretag Järfälla utför vi allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din lösning utifrån dina önskemål och behov, men tveka heller inte att fråga oss om förslag på hur man kan tänka sig bästa resultat. Vi är måleriföretag Järfälla med innovation och läs mer om våra fina recensioner på reco.se. Målsättningen är att du ska vara nöjd utöver det vanliga med kundbemötande, projektering och utfört arbete hos ditt måleriföretag Järfälla. Vår självklara tanke är engagemang och hårt arbete som främsta vapen. Detta gör oss unika. Låt oss utföra ett gediget och väl utfört arbete för att förverkliga dina drömmar, det är du värd.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

13 + 1 =

Kontakta vår Entreprenad:

10 + 2 =