Måleriföretag Järfälla

 

Ditt Måleriföretag Järfälla

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Har du funderat på att anlita ett måleriföretag Järfälla med rätt kompetens? Grattis, vi vill påstå att du kommit till rätt företag.

Måleriföretag Järfälla

Av erfarenhet vet vi att man ibland går och drar på beslutet att renovera för man vill varken bli lurad eller mötas av ett negativt slutresultat. Vi sätter stopp för det!

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar och levererar, alltifrån den mindre och stora renoveringen av dina drömmar. Entreprenadhuset står för förtroende och trygghet när det gäller kontakten mellan uppdragsgivare och måleriföretag Järfälla. Det är bl a därför du ges en kontaktperson från början till slut. Vårt sätt att arbeta förklaras på följande sätt:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

Måleriföretag Järfälla kommer gärna med förslag om du är rådvill över val av material.

Vi arbetar utifrån branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet. Detta gör att du som kund slipper bekymra dej för någonting, så vårat tips är att du inte väntar längre, kontakta oss gärna.

När du lärt känna ditt måleriföretag Järfälla utför vi allt ifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta din lösning utifrån dina önskemål och behov, men tveka heller inte att fråga oss om förslag på hur man kan tänka sig bästa resultat. Vi är måleriföretag Järfälla med innovation och läs mer om våra fina recensioner på reco.se. Målsättningen är att du ska vara nöjd utöver det vanliga med kundbemötande, projektering och utfört arbete hos ditt måleriföretag Järfälla. Vår självklara tanke är engagemang och hårt arbete som främsta vapen. Detta gör oss unika. Låt oss utföra ett gediget och väl utfört arbete för att förverkliga dina drömmar, det är du värd.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!

 

entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider