Måleriföretag Ekerö

 

Kräsen? Välj då Måleriföretag Ekerö

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

Måleriföretag Ekerö

Om du söker måleriföretag Ekerö är vi garanterat rätt för dej, oavsett om du söker det lilla eller större jobbet som ska utföras, antingen privat eller om man så önskar i ett företag.

Anledningen till att du vänder dig till rätt måleriföretag Ekerö är att vi verkligen står för det där som andra påstår, dvs optimal branschkompetens med vår samlade erfarenhet. Att du möts av en känsla av service är såklart självklart.

Våra professionella medarbetare ser till att vi når bästa tänkbara resultat. Först när du som kund är nöjd är vi det också. Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar målinriktat med bästa material för toppresultat och livslängd, en självklarhet för måleriföretag Ekerö. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

 • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
 • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
 • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

När du kommer i kontakt med måleriföretag Ekerö så visar vi upp ett stolt utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så ser vi till att plocka fram konkret och specifik utformning enligt dina drömmar och önskemål, men ger även förslag om du är osäker. Vi är det måleriföretag Ekerö som alltid strävar efter och uppnår bästa resultat, läs mer av våra recensioner på reco.se och bedöm själv om vi är rätt hantverkare för dig. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är självklart. Så låt ditt måleriföretag Ekerö utföra jobbet. Om du inte vill chansa eller tumma på kvalitét så gör du rätt i att kontakta oss. Därifrån kan du luta dej tillbaka och vänta på bästa resultat.

Läs gärna vad våra kunder skrivit om oss reco.se
Kontakta oss här!
entreprenad@entreprenadhuset.se

Kontakt

Ring oss

08-35 45 22

Maila oss

entreprenad@entreprenadhuset.se

Adress

Karlsbodavägen 15 A, 168 67 Bromma

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan

  Varför anlita Entreprenadhuset?

  30 års erfarenhet

  Familjeföretag med 30 års erfarenhet i branschen för privatpersoner och företag

  Trygga händer

  Vi förverkligar dina drömmar, hos oss är du och din vision i trygga händer!

  Bred kompetens

  Arbetar efter en tydlig byggprocess och har en bred kompetens inom Bygg, Måleri, El och VVS!

  Offertförfrågan
  close slider