Måleriföretag Ekerö

Kräsen? Välj då Måleriföretag Ekerö

Entreprenad

Vi hjälper dig med både stora och små projekt, som både privatperson och företag. Vår entreprenad utför renovering, etablering och anpassning av privata-, kontors- och butiksmiljöer. Med vår erfarenhet är ert projekt i trygga händer!

 

Badrumsbutik

I vår badrumsbutik i Bromma Stockholm hittar du ett brett sortiment av kakel, klinker och badrumsinredning från ledande leverantörer. Hos oss får du personlig service för ett lyckat slutresultat. Välkommen!

 

Personlig Rådgivning

Ta hjälp av våra kunniga designers i vår butik inför ditt projekt. I en personlig konsultation hjälper vi dig med med planering, färgval och stil. Välkommen med din tidsbokning!

 

Om du söker måleriföretag Ekerö är vi garanterat rätt för dej, oavsett om du söker det lilla eller större jobbet som ska utföras, antingen privat eller om man så önskar i ett företag.

Anledningen till att du vänder dig till rätt måleriföretag Ekerö är att vi verkligen står för det där som andra påstår, dvs optimal branschkompetens med vår samlade erfarenhet. Att du möts av en känsla av service är såklart självklart.

 

Våra professionella medarbetare ser till att vi når bästa tänkbara resultat. Först när du som kund är nöjd är vi det också. Vi utgår från branschregler från Säker vatten, Byggmästareföreningen samt Byggkeramikrådet.

 

Vi projekterar, bygger, kvalitétsäkrar alla dina önskemål. Entreprenadhuset jobbar målinriktat med bästa material för toppresultat och livslängd, en självklarhet för måleriföretag Ekerö. Du har en och samma kontaktperson från första kontakt till slutbesiktning.

Vi arbetar utifrån:

  • Vi projekterar och garanterar utvecklingsgång samt produkt genom vårt kvalitetssystem.
  • Vi sammanställer och dokumenterar det vi uträttar och leder aktivt arbetet.
  • Vi arbetar alltid med hänsyn till framtagna branschregler.

När du kommer i kontakt med måleriföretag Ekerö så visar vi upp ett stolt utbud på tjänster, alltifrån badrumsrenovering till om- och tillbyggnad samt köksrenovering och utomhussnickerier. Kontakta oss så ser vi till att plocka fram konkret och specifik utformning enligt dina drömmar och önskemål, men ger även förslag om du är osäker. Vi är det måleriföretag Ekerö som alltid strävar efter och uppnår bästa resultat, läs mer av våra recensioner på reco.se och bedöm själv om vi är rätt hantverkare för dig. Vårt mål med att du ska vara glad och nöjd efter utfört arbete är självklart. Så låt ditt måleriföretag Ekerö utföra jobbet. Om du inte vill chansa eller tumma på kvalitét så gör du rätt i att kontakta oss. Därifrån kan du luta dej tillbaka och vänta på bästa resultat.

“Jag anlitade Entreprenadhuset till två projekt som löpte parallellt där projekttiden var rätt tufft satt. Det var ett trevligt, bra och professionellt bemötande ifrån deras sida och ett väl genomfört arbete där dialog och kommunikation var på hög nivå hela tiden. Ett företag med ordning och reda som jag kommer anlita och arbeta tillsammans igen.”
– Niclas F

“Fått jättebra hjälp att välja klinkers, alltid tillgängliga, inget krångel att låna hem provplattor, men inte minst ett jättebra resultat i slutändan. Högsta betyg!”
 – Anders B

9

Vi erbjuder professionell hjälp för din renovering och ombyggnation.

Kontakta vår entreprenad för en offertförfrågan eller vår butik för en personlig rådgivning med en av våra badrumsdesigners.

  • Renovering, om- och tillbyggnad
  • Projektledning
  • Våtrumsspecialister
  • Målning invändigt och utvändigt

Kontakta vår Butik:

5 + 13 =

Kontakta vår Entreprenad:

12 + 6 =